ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕ ΕΝΑ ΣΜΠΑΡΟ ΔΥΟ ΤΡΥΓΟΝΙΑ - ΤΖΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!!

Διαβάζω από το πρωί δεκάδες.... ίσως να είναι και εκατοντάδες οι αναρτήσεις σε blogs και πορταλ μεγάλων εφημερίδων, που αναφέρονται στην υποτιθέμενη ταλαιπωρία των τουριστών στο σταθμό κρουαζιερόπλοιων του Πειραιά. Αυτό δε μου κάνει τόσο εντύπωση, μιας και η προπαγάνδα κατά των απεργιών των εργαζόμενων χτυπά - όσο ποτέ - κόκκινο. Εκείνο, που μου τράβηξε το ενδιαφέρον είναι τα εγκωμιαστικά - σε κάποιες περιπτώσεις - σχόλια στο πρόσωπο του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, ο οποίος, όπως αναφέρουν οι εν λόγω αναρτήσεις, "έδωσε λύση στο πρόβλημα μεταφοράς των τουριστών" και άλλα κουραφέξαλα...
Με δεδομένο πως, όπως διαβάζω σε ανακοίνωση του δήμου Πειραία, το τραινάκι αυτό κυκλοφορεί από το 2008 στους δρόμους του Πειραιά κάνοντας βόλτες τους τουρίστες ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ, να μας απαντήσει λοιπόν ο κύριος Δήμαρχος ποιος διοχετεύει σε μπλογκς και πόρταλ, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και όπου αλλού αυτές τις ανακριβείς πληροφορίες ειδάλλως να διαψεύσει σε όλα αυτά τα μέσα την "είδηση".
Για να σας βοηθήσω, κύριε δήμαρχε σας παραθέτω μερικές από τις εν λόγω ιστοσελίδες (οι οποίες παρεμπιπτόντως αναδημοσιεύουν οι περισσότερες την ψευδοείδηση copy - paste από... άγνωστη πρωτογενή πηγή:

http://www.real.gr
http://www.imerisia.gr
http://www.totefteri.com/
http://www.inews.gr/
http://attikipress.gr/
http://www.koutipandoras.gr
http://www.tanea.gr/
http://bloglines.gr/
http://www.tromaktiko.net/
http://www.palo.gr/

ΤΟ ΤΡΑΙΝΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΩΣ... ΜΕΣΩ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΝ !

Χάρης Μπόλκας