ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Συλλήψεις-κατάσχεση ναρκωτικών-λιμεναρχείο Βόλου !

Yπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή

Συλλήψεις για ναρκωτικά στο Βόλο


Δημοσιεύθηκε από tidis
την Σάβ, 17/09/2011 - 21:06

Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών προσπαθειών που καταβάλουν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας, συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στη χερσαία ζώνη του λιμένα Βόλου, από στελέχη του Τμήματος Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου, 20χρονος διότι παρουσιάστηκε σε προκαθορισμένη ελεγχόμενη συνάντηση για πώληση ποσότητας 5,8 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης.
Στη συνέχεια, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, ορίστηκαν νέες ελεγχόμενες συναντήσεις, βραδινές και μεταμεσονύκτιες ώρες και συνελήφθησαν :
 α) στον επαρχιακό δρόμο Λεχωνίων-Αγριάς Μαγνησίας, ένας 25χρονος, ο οποίος πρόβαλε αντίσταση, έχοντας στην κατοχή του τρεις (03) ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 26,2 γραμμαρίων,
β) στην πόλη του Βόλου, στη διασταύρωση των οδών Ρήγα Φεραίου και Αντωνοπούλου, ένας 19χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε στην κατοχή του 10,8 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, που είχε προμηθευτεί από σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. όχημα σε κοντινή απόσταση
και γ) στη διασταύρωση των οδών Αναλήψεως και Φιλιππίδου, αφού ακινητοποιήθηκε μετά από καταδίωξη το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. όχημα, συνελήφθησαν οι τρεις (03) επιβάτες του (2 αλλοδαποί άνδρες και 1 αλλοδαπή γυναίκα) ηλικίας 22, 24 και 19 ετών αντίστοιχα, διότι βρέθηκαν εντός του οχήματος 4,2 γραμμάρια ηρωίνη, δύο (02) ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 4,3 γραμμαρίων, δέκα (10) χάπια αγνώστων συστατικών στοιχείων και μία (01) σιδερογροθιά.
Ακολούθησε έρευνα, με παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 22χρονου αλλοδαπού, όπου βρέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 73 γραμμαρίων, μία πλαστική συσκευασία με σπόρους κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 225,00 ευρώ.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε, με παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 24χρονου αλλοδαπού βρέθηκε μία (01) πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 94,3 γραμμαρίων, μία (01) ποσότητα άγνωστης λευκής σκόνης μικτού βάρους 4,1 γραμμαρίων και μία (01) πίπα για χρήση κάνναβης.
Οι νομότυπες έρευνες στις οικίες των δύο 19χρονων είχαν αρνητικά αποτελέσματα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι αναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες και τα ευρήματα, το χρηματικό ποσό των 225,00 ευρώ, έξι (06) κινητά τηλέφωνα καθώς και το Ι.Χ.Ε. όχημα.