ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΗ ΔΕΘ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ !

 
Κοινητοποίηση Δ.Ε.Θ. Πειραιάς 26/8/2011

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, αποφάσισε να θέσει σε διαρκεί κινητοποίηση όλο το μηχανισμό των θεσμικών της οργάνων το επόμενο χρονικό διάστημα, με την αρχή να γίνεται στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Η συνεχιζόμενη αδιέξοδη πολιτική των περικοπών που περνά πλέον στο σκληρό πυρήνα των προϋπολογισμών των οργανισμών μας, ολοένα και περισσότερες αναδεικνύουν το αδιέξοδο που βιώνουν τα Σώματα Ασφαλείας και οι ένστολοι πολίτες της χώρας.
Σώματα Ασφαλείας χωρίς στελέχη, εκπαίδευση, εξοπλισμό, μέσα και υλικοτεχνική υποδομή, δεν μπορούν να παράσχουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που έχει ανάγκη οι πολίτες και η χώρα.
Οι οριζόντιες μειώσεις αποδοχών χωρίς κανένα κριτήριο, οι περικοπές των επιδομάτων, ο κεφαλικός φόρος, η αύξηση της φορολογίας, αποκαλύπτουν τον πραγματικό στόχο της κυβέρνησης που είναι η διαμόρφωση τακτικών αποδοχών σε πολύ χαμηλά επίπεδα, προκειμένου να διαμορφώσουν τη βάση για ένα νέο ενιαίο μισθολόγιο φτώχειας και ταπείνωσης των εργαζομένων.


ΚΑΛΟΥΜΕ

Τα μέλη μας, μαζικά, δυνατά, αποφασιστικά να στηρίξουν τον δύσκολο αυτό αγώνα ενάντια στην απαξίωση, στην στοχοποίηση και την υποβάθμιση του ρόλου και της αποστολής των Σωμάτων Ασφαλείας.
Την κοινωνία να συμπαρασταθεί στον δίκαιο αγώνα μας, αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα και επικινδυνότητα του επαγγέλματός μας, αντιλαμβανόμενοι ότι τα προβλήματα των ενστόλων και των Σωμάτων Ασφαλείας έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ίδια.
Την κυβέρνηση να συναισθανθεί την δεινή θέση στην οποία έχουμε περιέλθει και να μην επιμείνει άλλο στην άδικη και καθ'ολοκληρία ηθική, οικονομική, εργασιακή και κοινωνική μας εξαθλίωση και εξόντωση.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Την Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2011 στη Θεσσαλονίκη

Δυνατά, μαζικά, αποφασιστικά, να διεκδικήσουμε τη ζωή και το μέλλον που μας αξίζει.
Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς.
Δεν θα πληρώσουμε εμείς μια κρίση που δεν μας ανήκει.

Για το Δ.Σ.