ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΠΕΜΕΝ ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ ΠΕΕΜΑΓΕΝ : o κ. Παμπούκης δήλωσε ότι" δεν μπορεί να γίνει καμία αλλαγή στο μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο, αν δεν υπάρξει σύμφωνη γνώμη από τους υπουργούς Βενιζέλο, Κουτρουμάνη και την Τρόϊκα" - ο μόνος δρόμος είναι οι απεργιακές κινητοποιήσεις !!!!!!

ΠΕΜΕΝ ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ ΠΕΕΜΑΓΕΝ

22 Ιούλη 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για άλλη μια φορά επιβεβαίωσαν τον θλιβερό τους ρόλο η πλειοψηφία της ΠΝΟ ως όργανο του κυβερνητικού εργοδοτικού συνδικαλισμού,
πολλοί ναυτεργάτες και εργαζόμενοι θα ξυπνήσουν από έναν εφιάλτη που τους οδηγούν οι δυνάμεις του κεφαλαίου και θα αναγκαστούν από τα πράγματα να συγκρουστούν με αυτές, με πρόσωπα και τις πολιτικές τους.
Το ΝΑΤ διαλύεται την 01/01/2013, με την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας της ΠΝΟ,
για συντάξεις, γιατρούς και φάρμακα θα δίνονται τόσα όσα προβλέπει ο ισοσκελισμένος προϋπολογισμός μέχρι 31/12/2012.

Χθες ο αναπληρωτής υπουργός κ. Παμπούκης δήλωσε ότι δεν μπορεί να γίνει καμία αλλαγή στο μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο, αν δεν υπάρξει σύμφωνη γνώμη από τους υπουργούς Βενιζέλο, Κουτρουμάνη και την Τρόϊκα γιατί τον υπερβαίνουν οι όποιες αλλαγές.

Είναι υπόθεση των ναυτεργατών, των συνταξιούχων, της ναυτεργατικής οικογένειας στο σύνολό της, των εργαζομένων, να οργανωθούν και να αγωνιστούν ενάντια σε αυτή τη βάρβαρη, αντιλαϊκή πολιτική.
Επιμένουμε ότι οι απεργιακές κινητοποιήσεις είναι μονόδρομος και σε αυτή την κατεύθυνση οργανώνουμε τις δυνάμεις μας, άλλος δρόμος δεν υπάρχει αυτοί που καλλιεργούν συγχύσεις, αυταπάτες, αναβλητικότητα, θα εκτίθενται καθημερινά κάτω από το βάρος της όξυνσης των λαϊκών προβλημάτων.


ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ


• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»


• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ