ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Δεν μπορώ να διανοηθώ, τι θα συνέβαινε στη σημερινή χειμαζόμενη Ελλάδα , αν ο ΓΑΠ , δίκην μεσσία και λυτρωτή , δεν είχε ως απόλυτη προτεραιότητα την... σωτηρία μας .


του δημοσιογράφου, Νίκου Πηγαδά.

Πέρυσι, τον Αύγουστο, στην αιχμή της τουριστικής περιόδου η κυβέρνηση του ΓΑΠ άνοιξε μέτωπο με τους φορτηγατζήδες και έγινε της κακομοίρας, με μεγαλύτερο θύμα τον τουρισμό.
Φέτος , επίσης στην καρδιά της τουριστικής περιόδου , πάλι η κυβέρνηση προκάλεσε το διεθνές ρεζιλίκι μας .Αυτή τη φορά , στα λιμάνια, στα αεροδρόμια και στις Εθνικές Οδούς  , που απέκλεισαν οι ιδιοκτήτες των ταξί , διαμαρτυρόμενοι δικαίως για τον εμπαιγμό τους από την εκτελεστική εξουσία.Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
Και γεννάται το κρίσιμο ερώτημα :
- Είναι δυνατόν η κυβέρνηση να υπονομεύει συνειδητά τον τουρισμό, τον σημαντικότερο σήμερα άδηλο πόρο της οικονομίας;
Λογικά, η απάντηση στο ερώτημα,  είναι "Όχι" .
Συνεπώς, το εύλογο συμπέρασμα, που εξάγεται,  είναι ό,τι ο ΓΑΠ και η κυβέρνησή του διέπραξαν, σε αμφότερες τις περιπτώσεις, παιδαριώδεις γκάφες. Και μάλιστα , παρότι στόχος τους είναι, σύμφωνα με τις διακηρύξεις τους, να...σώσουν τη χώρα από την χρεοκοπία.
Δεν μπορώ να διανοηθώ,  τι θα συνέβαινε στη σημερινή χειμαζόμενη Ελλάδα , αν ο ΓΑΠ , δίκην μεσσία και λυτρωτή , δεν είχε ως απόλυτη προτεραιότητα την... σωτηρία μας.
Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας ;