ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΔΟΤΕΣ




Όχι μόνο τα επεισόδια έγιναν ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ, αλλά συντονίσατε και συναινέσατε, μέχρι την τελευταία στιγμή πριν ψηφιστεί το κατάπτυστο μνημόνιο - θηλιά στο λαιμό του λαού μέχρι και  για τα τρισέγγονά του, ώστε να μη ξεφύγει τίποτα... ούτε μια λάθος πινελιά... στο σκηνικό τρόμου των πολιτών.

Όπως απειλήσε το προδοτικό κόμμα σας το λαό, με πτώχευση και δεινά (λες και δεν έχουμε πτωχεύσει αλλά σύντομα θα ζούμε στη γη της Επαγγελίας και της Ανάπτυξης)...
...όπως εκβίασε, πίεσε, έταξε και βόλεψε τις ρευστές πράσινες βουλευτικές ψήφους (άλλους με θέσεις υπουργού, άλλους ποιος ξέρει τι θα τους δώσει... ίσως καλό ελικόπτερο, και άλλους, οι οποίοι μου θυμίζουν περισσότερο... παρέα μεταξύ κατεργαρέων με... παρελθόν... που εξ' αυτού εκβιαζόμενοι έριξαν και θα ξαναέριχναν ευχαρίστως ψήφο στο "ΝΑΙ", αφού πρόκειται για μπίζνες, όχι για πολιτική...) ,
...μαθαίνω όμως πως ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΨΗΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΤΕ  ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ... ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!
Το περασμένο Σάββατο ο Αργηγός της ΕΛΑΣ, προκειμένου να κάμψει τις αποσχιστικές τάσεις που παρατηρούνται αυτή την εποχή στους κόλπους της αστυνομίας, επισκέφτηκε τη μονάδα των ΜΑΤ και τους υπενθύμισε.... ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ !!!
Δεν ξέρω όμως ποιο σημείο του όρκου εννοούσε... Μάλλον την υποταγή στους ανωτέρους... διότι το Σύνταγμα, οι Νόμοι και τα Ψηφίσματα του Κράτους όχι μόνο έχουν γίνει κουρελόχαρτο, αλλά θα έπρεπε οι αστυνομικοί, αν ήθελαν να τηρήσουν τη νομιμότητα, να συλλάβουν όχι αυτούς που διαμαρτύρονταν για την αδικία και αγωνίζονταν στους δρόμους, για την Πατρίδα σπάζοντας τους τα κεφάλια, αλλά τα 155 άτομα που βρίσκονταν εντός Κοινοβουλίου και ψήφιζαν για την "ταφόπλακα" της Ελλάδας και την καταστροφή του λαού της.

Χάρης Μπόλκας