ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

"...ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΛΟΓΑΜΕ -ΛΙΓΟ- ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ"! ΠΑΙΔΙΑ, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ..

Αξίζουν, νομίζω, πολλά συγχαρητήρια, αλλά και μια σοβαρή διαπίστευση για τη συνέχεια, σε όλους τους συναδέλφους του "ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ" που συμμετείχαν ως υποψήφιοι για την εκλοογή νέου δ.σ. της ΕΣΗΕΑ. Τόσο για το αποτέλεσμα που έφεραν σε προσωπικό, όσο, -κυρίως-, σε επίπεδο ενίσχυσης του ψηφοδελτίου που συμμετείχαν ("ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ"). Η συμβολή τους υπήρξε πολύτιμη, κάτι που θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπ' όψιν η συγκεκριμένη παράταξη. ΜΗΝΥΜΑ. ΟΕΟ!!!
Εκτιμώ ότι ένας από τους λόγους της επιτυχίας είναι ότι όλοι τους είναι κομματικά -όχι ανένταχτο- "ανεξέλεγκτοι". ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Θέλω, ακόμη, να ελπίζω ότι γύρισε σελίδα η Ένωση και να καταλάβουν όλοι ότι πρέπει να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να συνεργαστούν προς τη σωστή κατεύθυνση, με την εκλογή ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, προεδρείου που -με πολύ απλά λόγια- ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ προασπίζοντας τα δικαιώματα (!!!) και τις υποχρεώσεις μας. ΑΥΤΑ.
Υ.Γ. Δεν ανέφερα ονόματα συναδέλφων υποψηφίων, γιατί η συμβολή όλων υπήρξε σημαντική. Το κόσμημα, όμως, του ψηφοδελτίου ακούει στο όνομα ΝΙΚΟΣ ΠΗΓΑΔΑΣ. Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ όλων μας, εκεί κάτω, στο Πειραϊκό-Ναυτιλιακό ρεπορτάζ (του οποίου, βεβαίως, έχει "ανακηρυχθεί" και ...πρύτανης. ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΗΘΟΥΣ. Νά 'σαι καλά Καπετάνιε, για να μας δείχνεις το δρόμο.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΞΕΝΑΚΗΣ