ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Επι ποδός, οι λιμενικοί σε Κάλυμνο και Ζάκυνθο , με την συνδρομή και ιδιωτών σώθηκαν 8χρονο αγόρι και 45χρονη αλλοδαπή- συγχαρητήρια σε ένστολους και μη ένστολους !

Παρασκευή, 06 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απεγκλωβισμός τραυματία στην Κάλυμνο – Κινδυνεύον άτομο στο λιμένα Ζακύνθου
Χθες στις 18.35 ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καλύμνου μέσω του ενιαίου ευρωπαϊκού αριθμού κλήσης έκτακτης ανάγκης (112) για την ύπαρξη τραυματία στην παραλία ΒΥΖΩΤΟΣ στον όρμο ΣΥΚΑΤΗ της Καλύμνου.
Πλωτό περιπολικό του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ έσπευσε στην ανωτέρω περιοχή μαζί με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ» Ν.Καλύμνου 202 για παροχή βοήθειας.
Στις 21.25 το «ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ» με τη συνδρομή πέντε εθελοντών παρέλαβαν μια 45χρονη αλλοδαπή τραυματία και τον 48χρονο αλλοδαπό συνοδό της και στις 22.30 κατέπλευσαν συνοδευόμενοι από το πλωτό περιπολικό στο λιμάνι της Καλύμνου.
Η τραυματίας διεκομίσθει με ασθενοφόρο όχημα στο Γ.Ν.Β. Καλύμνου.
Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου διενεργείται προανάκριση.
===============
Χθες στις 19.45 ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ζακύνθου ότι οκτώ ετών αγόρι κινδύνευε στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα, απέναντι από σχολείο του Άμμου.
Άμεσα στο σημείο έσπευσε προσωπικό του Λιμεναρχείου διαπιστώνοντας ότι ο 8χρονος είχε διασωθεί από περαστικό και στις 20.00 διεκομίσθη με όχημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο Γ.Ν.Νοσοκομείο Ζακύνθου, για προληπτικό έλεγχο, απ’όπου και εξήλθε καλά στην υγεία του στις 20.30.
Προανάκριση διενεργείται από την τοπική Λιμενική Αρχή.