ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΣ ΚΑΠΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΓΡΑΒΑΤΑ-ΚΡΙΜΑ...ΕΛΑΜΨΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ !!!



Προς: peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ


Με παρεξηγήσατε,
δεν ήθελα να πω να βαράνε εργάτες.
Ηθελα να πω ότι δεν κάνουν γενικώς τίποτα.
Ξέρετε τι είναι να δουλεύεις όλη μέρα σε γραφείο επίμαχο και στις τρεις,
που πας να σχολάσεις, να σου λένε, πήγαινε να φυλάξεις την ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ από την οποία ο κύριος Φερούσης παίρνει παχυλό μισθό.
Εκεί λοιπόν συναντάς ΚΕΑΤΖΙΔΕΣ γλάστρες, που δεν έχουν κάνει τίποτε όλη μέρα να παρακολουθούν από μακρυά όπως εμείς.
Κι ερωτώ, γιατί δεν τους αξιοποιούν σε γραφεία και τους αφήνουν καθημερινά να περιφέρονται σε υπηρεσίες γελοίες σύμφωνα με το αντικείμενό τους.
ΕΛΕΟΣ δηλαδή, γράφουμε συνέχεια, δεν ξυπνάνε οι λεγόμενοι ηγέτες του ΛΣ, οπότε το μόνο που μένει είναι να κοιμηθούμε και οι υπόλοιποι και να μην ασχολούμαστε με τίποτα.
Μάλλον πάνε χαμένα, κυρια Χριστοδουλίδου,
τα όσα γράφουμε,
γιατί τον Αρχηγό τον ενδιαφέρει το ποιος καπνίζει σε εσωτερικούς χώρους και ποιος δεν φοράει γραβάτα.
Κρίμα στα γαλόνια του.

Έλαμψε κι αυτός ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ!!!!!!!