ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο 18χρονος ψαροντουφεκάς από τα Χανιά ...


http://www.neakriti.gr

12/03/2011

Ένας 18 χρόνος ψαροντουφεκας από τα Χανιά, τραυματίστηκε χθες το βράδυ ευτυχώς ελαφρά στο πόδι όταν την ώρα που πραγματοποιούσε υποβρύχια αλιεία στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Σταύρου, χτυπηθηκε από το ταχύπλοο «Ευαγγελίστρια» νηολογίου Χανίων το οποίο οδηγούσε ένας 31 χρόνος και στο οποίο επέβαινε ένα ακόμα άτομο.

Ο νεαρός άνδρας ωστόσο αποδείχθηκε τυχερός στην ατυχία του αφού οι επιβαίνοντες στο ταχύπλοο αντιλήφθηκαν τη συνέβη τον εντόπισαν αμέσως και τον μετέφεραν στην ακτή.
Μάλιστα ο 31χρονος, παρουσιάσθηκε στις 9 το βράδυ στο κεντρικό λιμεναρχείο Χανίων και ανέφερε το περιστατικό.

Όπως είπε , ενώ διερχόταν με το σκάφος του από την περιοχή Σταυρού Ακρωτηρίου, παρέσυρε και τραυμάτισε στο πόδι 18χρονο, ο οποίος είχε πάει στην περιοχή για υποβρύχια αλιεία (ψαροτούφεκο).

Στην συνέχεια, επιβίβασε στο ταχύπλοο σκάφος του τον 18χρονο τραυματία και τον μετέφερε στο λιμανάκι του Άγιου Ονούφριου, από όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης, όπου και νοσηλεύεται.
Ο 18χρονος δεν τραυματίστηκε σοβαρά ενώ για καλή του τύχη ο οδηγός του ταχύπλοου αντέδρασε υπεύθυνα και φρόντισε για να του παρασχεθούν αμέσως οι πρώτες βοήθειες στο νεαρό.

Ο 31χρονος, κρατήθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων για να προσαχθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.