ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Κύριοι ΄΄απολιθώματα΄΄ πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν άναυτοι στο ΥΘΥΝΑΛ αλλά υπάλληλοι οι οποίοι είναι κάτοχοι πτυχίων, ανωτάτων και ανωτέρων



Προς: peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ


Αγαπητοί πειρατικοί.

Έψαχνα στο internet να βρω κάτι σχετικά με τη λέξη ΄΄απολίθωμα΄΄ και με έβγαλε σε μια ανακοίνωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος την οποία σας στέλνω, γιατί, όπως διαπίστωσα μάλλον δεν σας την έχουν στείλει (προφανώς δεν τους είναι αρεστά αυτά που γράφετε για το λιμενικό).
Αυτά λοιπόν τα ΄΄απολιθώματα΄΄ του λιμενικού που κάθε φορά που θίγονται τα οικονομικά συμφεροντά τους, βγαίνουν και προσβάλουν με κατάπτυστες ανακοινώσεις την εργασιακή οντότητα των πολιτικών υπαλλήλων του ΥΘΥΝΑΛ.
Αυτή τη φορά ούτε λίγο ούτε πολύ τους χαρακτήρισαν ΄΄ΑΝΑΥΤΟΥΣ΄΄ .
Νομίζω ότι χρειάζονται μια απάντηση.
Κύριοι ΄΄απολιθώματα΄΄ πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν άναυτοι στο ΥΘΥΝΑΛ αλλά υπάλληλοι οι οποίοι είναι κάτοχοι πτυχίων, ανωτάτων και ανωτέρων Ιδρυμάτων με εκπαιδεύσεις στο εξωτερικό, έχουν σπουδάσει το αντικείμενο που λέγεται ΄΄πλοίο΄΄ από το καμπούνι μέχρι το πούπι (δηλ. από την πλώρη μέχρι την πρύμνη
γαιτί, το επέβαλε η θέση εργασίας τους και γιατί έπρεπε να μάθουν κάτι για το πλοίο.
Επίσης υπάρχουν και αρκετοί ναυτικοί κάτοχοι διπλωμάτων Πλοιάρχων - Μηχανικών και Ραδιοεπικοινωνιών τα οποία πήραν μετά από θαλάσσια υπηρεσία (μακροχρόνια εμπείρα σε πλοία), κάτι που δεν έχουν οι συναδελφοί σας ένστολοι γιατί δεν μπόρεσαν λόγω της ένταξής τους στη σχολή.
Συνεπώς κύριοι ΄΄απολιθώματα΄΄ δεν είναι άναυτοι,
οι πάσης φύσεως μη ένστολοι του ΥΘΥΝΑΛ
.
Όσο για τη στελέχωση των υπηρεσιών, που θα αντικαταστήσουν τους ένστολους συναδέλφους σας, πρέπει να μάθετε ότι στο ευρύτερο δημόσιο υπάρχουν πάρα πολλοί ικανοί και έμπειροι υπάλληλοι τεχνολογικά ειδικαυμένοι και καταρτισμένοι .
Το ότι καίγεστε για τον μη διαχωρισμό του ΥΘΥΝΑΛ από το Λ.Σ από
, τόσο εσεις όσο και η ΕΕΕ που όλο αυτό τον καιρό έχετε χαράξει ίδια ρότα ανακοινώσεων ως προς αυτό (μήπως τους τις έχετε γράψει εσείς;;), το κάνετε για τα μάτια μιας και μόνο υπηρεσίας, την ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ, τον ΚΕΕΠ.
Τον ΚΕΕΠ δεν θέλετε να χάσετε.
Σταματήστε λοιπόν γιατί σας έχουν πάρει όλοι χαμπάρει στον ναυτιλιακό Πειραιά. Δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι χάνετε τον καθρέπτη του ΥΘΥΝΑΛ (σπασμένος βέβαια όπως τον κατάντησαν οι τόσοι άσχετοι περί του αντικειμένου που λέγεται πλοίο Κλαδάρχες και Διευθυντές που πέρασαν από εκεί).

Δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι τα μέλη σας στην ΕΑΑΛΣ που δουλεύουν σε εφοπλιστικά γραφεία και δεν θα μπορούν να έχουν πλέον τον έλεγχο.
Δεν θα μπορεί πλέον το αφεντικό, ο πλοιοκτήτης να παρέμβει μέσω εσας στον πολιτικό υπάλληλο για ρουσφέτι, με αποτέλεσμα να μην του είστε πλέον απαραίτητοι και να σας στείλει σπίτια σας.
Σιωπήστε λοιπόν κύριοι ΄΄απολιθώματα΄΄ ,
καθήστε στα αυγά σας και παρακολουθήστε πως θα είναι σε λίγο καιρό η σύγχρονη ελληνική ναυτιλία.
Αυτή τη ναυτιλία που επιτάσσει η Ε.Ε για όλα τα Κράτη Μέλη της (νομίζετε ότι η Κυβέρνηση μόνη της αποφάσισε στο διαχωρισμό του ΥΘΥΝΑΛ από το Λ.Σ;;), και που η Ελλάδα άργησε να εκσυγχρονιστεί σς αυτόν το τομέα γιατί τόσα χρόνια ήταν υπό τον έλεγχο των διαπλεκομένων συμφερόντων ένστολων - εφοπλιστων.
Κύριοι ΄΄απολιθώματα΄΄ καθίστε να δείτε πως θα είναι το σύγχρονο ΥΘΥΝΑΛ από καταρτησμένους σε γνώσεις μόνο από πολιτικούς υπαλλήλους, που δεν θα παίρνουν εντολές για να απολαμβάνουν κάποιοι άλλοι μετά τη συνταξή τους.
Κύριοι ΄΄απολιθώματα΄΄
δεν σας αρκούν τα όσα κονομίσατε από το εφάπαξ και τη παχυλή σας σύνταξη, για όσα κονομίσατε από την πολιτεία όλα τα χρόνια που δεν προσφέρατε;;;
Γιατί, εαν είχατε προσφέρει, το Υπουργείο Ε.Ν και γενικότερα η ναυτιλία δεν θα ήταν σε αυτό το χάλι σήμερα.

Δυστυχώς, το ποτάμι της ανάπτυξης δεν γυρίζει πίσω, πάρτε το χαμπάρι!!!!

Φιλικά Γ.Δ
για κάποιους από εσας που δεν έχετε ιδέα τι σημαίνουν αυτά!!!), πριν προσληφθούν στο Υπουργείο και δεν έκαναν εκπαιδεύτικά σεμινάρια, όπως άλλωστε επισημαίνετε και στην ανακοινωσή σας, περιστασιακά,