ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΑΡΧΗΓΕ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΗΘΙΚΗ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ....ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ!!!



ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜATIKOYΣ TOY ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ “ΠΤΩΜΑΤΟΣ”ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ...

(ο νοών νοείτω και ο κλέψας του κλέψαντος!)

Ανίκανο το Λιμενικό Σώμα και ο Αρχηγός της “ΤΥΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ” Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης,
να διερευνήσουν τις ΚΛΕΨΙΕΣ-ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ που συντελούνταν/νται(?) επί 4-5χρόνια στα Κέα Πειραιά και καταγγέλλονται πέραν των 5μηνών.
Ρε μήπως ΠΙΕΖΟΝΤΑΙ τόσο πολύ από τα “παιδάκια του μπαμπά”, προκειμένου να μην ανοίξει μύτη για την πολλών χιλιάδων ευρώ ΖΗΜΙΑ του Ελληνικού Δημοσίου?
Μήπως η αναμενόμενη (ποιά?) ΕΔΕ γίνεται με το σκεπτικό του ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑΤΟΣ της ΡΕΜΟΥΛΑΣ των ΛΕΚΕΔΩΝ/ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ/ΑΜΕΤΑΘΕΤΩΝ του κυρ Τσιαδή στα ΚΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ?
Η ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΛΣ...
Ειλικρινά να χαιρόμαστε τους αξιωματικούς που έχουμε στο Λιμενικό Σώμα και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ στα Κέα Πειραιά.
Βέβαια δεν μπορεί να είναι όλοι ίδιοι, από την άλλη όμως δεν βλέπουμε να “συγκινούνται” και οι υπόλοιποι ΑΡΜΟΔΙΟΙ στο ΛΣ...
Μήπως λέμε μήπως, φοβάστε ότι θα δυσκολευτείτε να βρείτε να “φυτέψετε” έτερα ΑΡΓΟΜΙΣΘΑ και παντελώς ΑΔΙΑΦΟΡΑ ως προς την ΔΟΥΛΕΙΑ τους, ΤΕΛΑΡΑ στις εν λόγω θέσεις?
Απότομα ξυπνήσανε κάποιοι “ΚΑΒΑΤΖΩΜΕΝΟΙ” στα Κέα Πειραιά, ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΙΔΕΙ ΤΙΠΟΤΙΣ, τόσο οι ίδιοι όσο και τα ΓΛΕΙΦΤΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ...έμπροσθεν τα έμορφα...
Μήπως όταν “βαρεθεί” ο κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ στην εκπομπή του που είναι κάθε Πέμπτη και ασχολείται με τις κλεψιές και τις αργομισθίες εις βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, στη ΔΕΗ, να έριχνε και κανα βλέφαρο και στον φάκελλο : ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ-ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ “αλά” ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ/ΚΕΑ...?(π.χ ημερομηνίες-πρόσωπα-έγγραφα-φωτοτυπίες...κλπ)

NisiavlakisLeaksa