ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Έστειλαν στα αζήτητα αγνοούμενο!

Γκάφα του Α Λιμενικού Τμήματος του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά με αγνοούμενο τον οποίο… «πέταξε» στα αζήτητα του νεκροτομείου, παρά το γεγονός ότι οι οικείοι του είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του στην Αστυνομία.

Οι λιμενικοί είχαν βρει το πτώμα του 27χρονου Παρασκευά Παγουλάτου στις 28 Ιανουαρίου σε χερσαίο χώρο του λιμανιού του Πειραιά και ειδικότερα στην ακτή Τσελέπη.
Τότε δεν είχε βρεθεί πάνω του κάποιο στοιχείο της ταυτότητας του και το πτώμα μεταφέρθηκε στα αζήτητα του Νεκροτομείου Πειραιά.

Όμως οι λιμενικοί δεν φρόντισαν να ενημερωθούν από το Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής για αναζητήσεις ανθρώπων με τα ίδια χαρακτηριστικά.

Η γκάφα των λιμενικών αποκαλύφθηκε μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» και τις έρευνες της Αγγελικής Νικολούλη στην οποία απευθύνθηκε η οικογένεια του 27χρονου που τον αναζητούσε.
Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στο στούντιο της εκπομπής ήταν ο πατέρας του άτυχου νέου ελπίζοντας να πάρει την απάντηση στη μυστηριώδη εξαφάνιση του παιδιού του. Την απάντηση που δεν του είχαν δώσει τόσο καιρό νοσοκομεία, νεκροτομεία και η αστυνομία που είχε απευθυνθεί!

Λίγο μετά την προβολή των στοιχείων και της φωτογραφίας του 27χρονου, συνεργάτες του «Τούνελ» ήρθαν σε επαφή με το Νεκροτομείο Πειραιά και πληροφορήθηκαν ότι στην υπηρεσία βρισκόταν το πτώμα νεαρού άνδρα με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον αγνοούμενο Παρασκευά. Το ύψος, τα ρούχα, τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά, όλα ταίριαζαν με τον άνθρωπο που αναζητούσε η εκπομπή.

Η Αγγελική Νικολούλη δεν μπορούσε όμως να μεταφέρει την τραγική είδηση στον πατέρα και του ζήτησε να επισκεφτεί προχθές την Αστυνομία της Νίκαιας όπου είχε δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού του. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η δημοσιογράφος είχε μιλήσει με τον Διοικητή και τον είχε ενημερώσει για την εξέλιξη της υπόθεσης...

Προχθές το πρωί ο αδελφός αναγνώρισε στα αζήτητα Πειραιά τον άτυχο Παρασκευά. Είχε βρεθεί νεκρός σε παγκάκι στην πύλη Ε9 στο λιμάνι του Πειραιά. Οι αρμόδιοι του Λιμεναρχείου όμως δεν έψαξαν να δουν αν υπήρχε δήλωση εξαφάνισης…

Ας σημειωθεί πως είναι η δεύτερη φορά που πιάνεται «στον ύπνο» το Α Λιμενικό Τμήμα Πειραιά. Και πριν από τρία χρόνια και πάλι μέσα από το «Φως στο Τούνελ» είχε αποκαλυφθεί πως πτώμα αγνοούμενου στο λιμάνι του Πειραιά, είχε σταλεί στα αζήτητα του νεκροτομείου, παρά το γεγονός ότι η οικογένεια του είχε κάνει δήλωση εξαφάνισης…

Βασίλης Τζήμτσος