ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Αυτό το Δ.Σ θα μείνει στην Ιστορία ως ΤΟ "ΒΟΛΕΜΈΝΟ" Δ.Σ !!!!!!!!!

μεγαλεία στον πειραϊκό σύνδεσμο

Τρίτη, 8 Φεβρουάριος 2011,

Προς: peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

Πέρασε μόλις μια μέρα, από την ετήσια γενική συνέλευση των Πολιτικών Υπαλλήλων του ΥΕΝ και την κοπή της πίτας, αλλά, τέτοια μεγαλεία, που ζήσαμε δεν θα τα ξεχάσουμε εύκολα.
Ας ξεκινήσουμε, με την ετήσια Γενική Συνέλευση.
Μάπα το καρπούζι!

Υποτονικότατη, χωρίς τέλος και αρχή, σε ιδιαίτερα χαμηλούς τόνους, δεν θύμιζε σε τίποτα προηγούμενα χρόνια, τότε, που η ΠΑΣΚΕ μιλούσε για οράματα και ιστορικές στιγμές.
Μας είπαν ότι όλα βαίνουν καλώς, ότι αξίζει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για ένα νέο ΥΘΥΝΑΛ και ότι όλα θα είναι τέλεια προσεχώς.
Δεν μας είπαν όμως:
- αν θα γίνουν προσλήψεις ή μετατάξεις, προκειμένου να καλυφθούν τα κενά, που θα προκύψουν από την αποχώρηση των ενστόλων, και αν δεν γίνουν, πως αυτά θα καλυφθούν.
- αν θα καλυφθούν οι κενές θέσεις Διευθυντών (αλήθεια η Διευθύντρια Πολιτικού Προσωπικού, γιατί δεν έλαβε το λόγο να μας απαντήσει για τις κρίσεις).
- αν είναι διατεθειμένοι να θίξουν σημαντικά θέματα, που αφορούν στην υγιεινή των υπαλλήλων (καθαριότητα, να θυμίσω ότι επί ΝΔ, άτομα της ΠΑΣΚΕ είχαν προβεί σε καταγγελία έγγραφη προς τις αρμόδιες Υγειονομικές Υπηρεσίες).
Το δεύτερο μέρος (κοπή πίτας) ήταν όλα τα λεφτά.
Μια λαμπερή παρουσιάστρια και γύρω της, μια ΠΑΣΚΕ, που έλαμπε από χαρά μπροστά στον Υπουργό και τους λοιπούς βουλευτές - εκπροσώπους της κυβέρνησης του μνημονίου
.
Ο λόγος του Υπουργού ήταν λόγος υπουργού, που θα φύγει νύχτα από τη θέση του.
Και να τα χειροκροτήματα, και να ο πιανίστας στην κεντρική σκηνή και να τα αστραφτερά χαμόγελα και να οι φωτογραφίες, με εκείνους, που στη Βουλή ψήφισαν την περικοπή των μισθών και τα οδυνηρά μέτρα ,(που τα βάφτισαν σωτηρία της πατρίδας) και να, οι πλούσιοι μπουφέδες, και να οι φιλοφρονήσεις και οι υποσχέσεις του Προέδρου ότι αξίζουμε ως Π.Υ. και θα τα καταφέρουμε,

αν δουλέψουμε σκληρά, (ισχύει και για τον ίδιο άραγε?????) και δεν συμμαζεύεται
Σαν να είμαστε σε άλλη χώρα και πλανήτη.

Αλλά ,όλα έχουν την εξήγησή τους:
Αυτό το ΔΣ θα μείνει στην Ιστορία ως το ΔΣ, που βολεύτηκε ποικιλοτρόπως με μεταθέσεις σε γραφεία του 5ου ορόφου και σε άλλες Υπηρεσίες, αποσπάσεις σε βουλευτικά γραφεία και διορισμούς σε κυβερνητικές θέσεις.
Αυτά τα ολίγα...