ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΠ Λ.Σ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!



Διεξαγωγή 11ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης Μελών Ε.Π.Λ.Σ. Ν.Δ. Ελλάδας.



Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30 π.μ. συγκλήθηκε και διεξήχθη η 11η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της ΕΠΛΣ παρόντων από την Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. του Προέδρου Δριβάκου Γεωργίου και του Γενικού Γραμματέα Κατσίνα Σωτήριου.

Την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης κήρυξε ο Γενικός Γραμματέας Ρόζος Γεώργιος και ακολούθησαν ομιλίες από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Λ.Σ. Μπαρζό Θεόδωρο και τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Δριβάκο Γεώργιο.

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης συνεχίστηκαν με την ανάγνωση του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού, την έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής και το ψήφισμα της έγκρισης τους από τα Μέλη απαλλάσσοντας το Διοικητικό Συμβούλιο από τυχόν ευθύνη. Στη συνέχεια η Γενική Συνέλευση εξέλεξε την τριμελή Εφορευτική Επιτροπή που θα διενεργήσει τις αρχαιρεσίες της Ένωσης για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου - Ελεγκτικής Επιτροπής - Αντιπροσώπων.

Οι εργασίες συνεχίστηκαν ομαλά και μέχρι πέρας με τις τοποθετήσεις των Μελών για διάφορα ζητήματα.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε από τον Πρόεδρο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στο σχέδιο νόμου του υπό σύσταση Αρχηγείου Λ.Σ. - Ε.Α. και των σημαντικών ζητημάτων που ρυθμίζονται πλέον νομοθετικά μέσα απ' αυτό καθώς και των ουσιωδών παρεμβάσεων από μέρους της Ομοσπονδίας με την κατάθεση προτάσεων που έγιναν αποδεκτές από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και συμπεριλήφθησαν στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο.

Αναφορά έγινε και στο φλέγον θέμα της συγχώνευσης των Μετοχικών Ταμείων Στρατού, Αεροπορίας και Ναυτικού συνηγορόντας όλοι ότι πρέπει να παραμείνει η σημερινή μορφή και λειτουργία τους και σε καμία περίπτωση να μην ενταχθούν στο Υπουργείο Εργασίας στα πλαίσια ενός ευρύτερου σχήματος επικουρικών ταμείων του Δημοσίου.

Θέματα επίσης που συζητήθηκαν και απασχόλησαν στη Γενική Συνέλευση ήταν η μη καταβολή των οδοιπορικών εξόδων του ένστολου προσωπικού, η λαθρομετανάστευση, η έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, η υποστέλεχωση αρκετών υπηρεσιών καθώς και τα προβλήματα που ανακύπτουν από τη μη έγκαιρη επισκευή και ακινητοποιήσεων των επιχειρησιακών μέσων.