ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

"Ο ΛΙΜΕΝΟΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ" !!!

Εξηγήσεις πολύ λογικές, κατά την γνώμη μας, έδωσε, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Φολέγανδρου, ο κ. Χρήστος Βενιαδάκης για το γλέντι με τους....άσκοπους πυροβολισμούς, έξω από το λιμενοσταθμαρχείο, ανήμερα των Θεοφανίων
Ο κ. Βενιαδάκης καταρχήν ξεκαθάρισε, πως, ο εορτασμός των Θεοφανίων, φέτος, στο νησί ήταν πράγματι ξεχωριστός , χάρις στις προσπάθειες του λιμενοσταθμάρχη.
Στη συνέχεια, έξω από το λιμενοσταθμαρχείο, οι λιμενικοί είχαν φέρει κάποιους μεζέδες, για να φάνε, λόγω της γιορτής και εκεί κάθισε ο ίδιος με την οικογένειά του, όπως και άλλοι ντόπιοι, αλλά στην αρχή , όπως είπε, ακόμα και η κόρη του δημάρχου.
Όπως περιέγραψε, ο κ. Βενιαδάκης το γλέντι στήθηκε αυθόρμητα και κατέβηκαν και έπαιξαν ζωντανά και δυο παιδιά, βιολί και λαούτο.
Εκεί ακούστηκε κι η πολύ γνωστή μαντινάδα για το αμάξι , που δεν μπορεί να διαβεί από το στενό, αυτή, που ενόχλησε τον δήμαρχο.
Ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Βενιαδάκη τηλεφώνησε στο ΚΕΠΙΧ και έκανε καταγγελία για πυροβολισμούς , αφότου είχε λήξει το γλέντι, δηλαδή, τα μεσάνυχτα.
Και ο ίδιος ΕΊΠΕ ΠΩΣ ΟΙ ....πιστολιές ΉΤΑΝ ΚΡΟΤΊΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΡΙΞΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
Ο κ. Βενιαδάκης χαρακτήρισε το όλο θέμα πολιτική δίωξη και κατηγορηματικά ξεκαθάρισε, πως, ο λιμενοσταθμάρχης είναι άψογος στην δουλειά του , για αυτό και ο ίδιος δεν δέχεται με τίποτα, να ....ελέγχεται, επειδή ο δήμαρχος επιθυμεί να βλάψει τον ίδιο ως πολιτικό του αντίπαλο.
Δηλαδή, συμπεραίνω, πως, άλλος έπινε τις ρακές κι άλλος ....μέθυσε !!!
Όπως και νάχει, το θέμα ερευνάται και σύντομα θα διευκρινισθούν τα πάντα.
Μέχρι τότε, πίνετε άφθονη ρακή, αλλά, όχι έξω η μέσα σε δημόσιες υπηρεσίες.
Και αφήστε τις..κροτίδες για το....Πάσχα !!!

Ας είναι καλά όλοι στην όμορφη Φολέγανδρο.

Κι αντί να ψάχνει ο κ. δήμαρχος "αιτίες πολέμου",εμείς τον συμβουλεύουμε , να αναζητεί ...ευκαιρίες για συνεργασία για το καλό του νησιού.

Πόπη Χριστοδουλίδου