ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Η... κατρακύλα μας σε όλους τους τομείς συνεχίζεται …Ας δώσει, επιτέλους, κάποιος μια λύση!



ΠΡΟΣ: PEIRATIKOI@YAHOO.GR
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ



Σχετικά με το QUIZ, που ανάρτησε συνάδελφος και αφορά τους Εμποροπλοίαρχους ΑΞ του ΛΣ , συμφωνώ μαζί του ότι δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει αναβαθμισμένη και σύγχρονη Ακτοφυλακή χωρίς Εμποροπλοίαρχους στην Ηγεσία της .
Αλλά θα συμπληρώσω ότι επιβάλλεται οι Εμποροπλοίαρχοι ΑΞ να υπηρετούν υποχρεωτικά στα σκάφη, όταν έχουν χαμηλούς βαθμούς , για όσα έτη προβλέπεται και όχι οι περισσότεροι εξαυτών να την κάνουν (παράνομα) από τα σκάφη στην 2ετία και 3ετία με προορισμό το Υπουργείο, χωρίς πολλές φορές να έχουν πάρει μυρωδιά, τι παίζεται στα πλωτά (λόγω ακινησιών , κλπ).
Αν θυμάμαι καλά προβλέπεται για τους Εμποροπλοίαρχους συνολικός καθαρός χρόνος υπηρεσίας στα πλωτά (έξω ακινησίες) 7χρόνια….
Αν κάνω λάθος, διορθώστε με!
Ψάξτε να βρείτε, ποίοι Εμποροπλοίαρχοι, που υπηρετούν στο ΛΣ ανεξαρτήτως βαθμού έχουν συμπληρώσει ΄΄καθαρό΄΄ προβλεπόμενο χρόνο στα πλωτά.
ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ!!!
Ο κος ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ αν θέλει να αναδιοργανώσει το ΛΣ σε σύγχρονη και αποδοτική Ακτοφυλακή , πέραν των χρημάτων, που θα πρέπει να δαπανήσει ,πρέπει να κάνει τους κανονισμούς , τους νόμους και τους θεσμούς να λειτουργήσουν και να μην είναι ΄΄τρύπιοι΄΄, για να ξεγλιστρούν και να βολεύονται κάθε λογής βισματούχοι.

Ας μπει απαράβατος όρος η πολυετής υπηρεσία των ΑΞ σε μάχιμες υπηρεσίες και πλωτά για να καταλάβουν ανώτατες θέσεις οι Πανεπιστημιακοί και Εμποροπλοίαρχοι αντίστοιχα. Αντίστοιχοι κανόνες πρέπει να ισχύσουν για τους ΥΞ και ΓΙΑ ΛΦ.
Και επειδή όλα συνδέονται μεταξύ τους ….
πως περιμένετε να κατανοήσουν και να δώσουν λύση στα προβλήματα της ΠΑΤΡΑΣ, οι ΑΞ, που διετέλεσαν ή διατελούν Διοικητές της ΠΕΔΙΛΣ, αφού οι θέσεις των Περιφερειαρχών είναι ουσιαστικά διακοσμητικές και μόνο όσοι έχουν φάει τα Λιμεναρχεία με το κουτάλι, μπορούν να ενεργήσουν με ουσία και αποτελέσματα.
Ο Αρχηγός αν έχει βούληση μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση, αλλά η λύση στο πρόβλημα μόνο από τους πολιτικούς μπορεί ΝΑ ΔΟΘΕΙ


Η κατρακύλα μας σε όλους τους τομείς συνεχίζεται …
ας δώσει επιτέλους κάποιος μια λύση!