ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Επανόρθωση σε κουίζ για συνάδελφο !!!

Είναι βέβαιο, πως, θα ήθελα και εγώ, όπως και πολλοί συνάδελφοι-γιατι υπάρχουμε ακόμα δημοσιογράφοι με αρχές, όσο κι αν κάποιοι,δυστυχώς, το αγνοούν και κάποια δικά μας λαμόγια μας θεωρούν γραφικούς-να μην έμπαιναν στην ΕΡΤ δημοσιογράφοι καλοβολεμένοι του συστήματος, με εκατό δουλειές και πολλά φράγκα, τύπου Γιάννη Πολίτη και τις θέσεις αυτες να καταλάμβαναν άνεργοι με πραγματική ανάγκη.
Αλλά, η "αγία" ΕΡΤ, όπως την αποκαλούσε και πολύ σωστά, μια καλή συνάδελφος υπάρχει , για να "τακτοποιούνται" κυρίως ,οι "δικοί" τους , οι "δικοί" μας, οι ήδη βολεμένοι οσφυοκάμπτες ....
Όμως ,αδίκησα έναν συνάδελφό μας , χτες , που έχει ,όντως, δεύτερη εργασία.
Αλλά, φίλοι μου, ο συνάδελφος, στον οποίο αναφέρθηκα, έχει και πραγματική ανάγκη και σοβαρό πρόβλημα υγείας,όπως πληροφορήθηκα, σήμερα.
Δεν έχει την πολυτέλεια να κλωτσήσει την δεύτερη εργασία.
Πάντα, ο αγώνας μας ήταν και θα συνεχίσει να είναι για μια δουλειά σταθερή ,με αξιοπρεπή μισθό.
Ομως ,είναι αλήθεια οτι την ΕΡΤ, την χρησιμοποιούν, πότε η Ν.Δ και πότε το ΠΑΣΟΚ , από κοντά και ο Συνασπισμός, για να ξεπληρώνουν γραμμάτια.
Και δυστυχώς, ορισμένοι εκλεγμένοι στο Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ , που έχουν εκεί, πολλούς ψηφοφόρους τους, ποτέ , ούτε και τώρα, φυσικά, έδωσαν μάχη για το αυτονόητο,το δίκαιο και το ηθικά σωστό.
Να δουλέψουν οι άνεργοι , πρώτοι από όλους και όσοι έχουν πραγματική ανάγκη
.
Εκείνο, που οφείλουμε όλοι μας η έστω, όσοι μπορούμε , περισσότερο από άλλους, είναι ,να ενώσουμε την φωνή μας, με όσους αδικήθηκαν και να προσπαθούμε πάντα να βρισκόμαστε στο πλευρό όσων συναδέλφων δεν έχουν δουλειά και ταλαιπωρούνται πολύ .
Να μην το ανεχόμαστε το άδικο και να δίνουμε μάχες ,
μαζί με τους συναδέλφους, που βιώνουν την ανεργία, πολύ σκληρά στο...πετσί τους !

Πόπη Χριστοδουλίδου