ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !!!

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ’’ Ν. 1264/82
Μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού ΛΣ (ΠΟΕΠΛΣ)

ΒΟΛΟΣ 24/01/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδος αισθάνεται την ιδιαίτερη υποχρέωση να εκφράσει τα συγχαρητήρια της στα στελέχη του Κ.Λ.Βόλου για τις επιτυχίες τους στην καταπολέμηση κατά του εγκλήματος των ναρκωτικών .

Συγκεκριμένα άντρες του Γραφείου Ασφαλείας του Κ.Λ.ΒΟΛΟΥ, την 21/01/2011 αξιοποιώντας πληροφορίες , συνέλαβαν ,κατά την επιβίβαση του σε πλοίο της γραμμής Αγ. Κωνσταντίνου-Β.Σποράδων, 36χρονο άντρα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μεγάλη ποσότητα χασίς συνολικού βάρους, 2 κιλών τα οποία και θα παραδίδονταν σε 20χρονο στη Αλόννησο.

Στη συνέχεια, άντρες του Γραφείου Ασφαλείας του Κ.Λ.ΒΟΛΟΥ μετέβησαν στην Αλόννησο και μετά από την ελεγχόμενη συνάντηση με τον 36χρονο συνέλαβαν και τον 20χρονο ,στο σπίτι του οποίου βρέθηκε ποσότητα χασίς αναμειγμένη με καπνό συνολικού βάρους 2 γραμμαρίων .

Σε μια εποχή, που το Λιμενικό Σώμα αναζητά την ταυτότητα του ,τα στελέχη του αποδεικνύουν καθημερινά ότι θα είναι παρόντα, όπου και όποτε χρειαστεί ενάντια σε κάθε παραβατική δραστηριότητα, όπως η καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών .

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΚΙΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΥΡΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ