ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ...

Προς: peiratikoi@yahoo.gr
επιστολή προς πειρατικό



Κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ .
ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ .
ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ,

ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ

3. Στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής λειτουργούν το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού, ΄Ερευνας και
Διάσωσης (Ε.Κ.Σ.Ε.Δ.) και το Κέντρο Επιχειρήσεων (Κ.ΕΠΙΧ.), τα οποία υπάγονται απευθείας στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής και υποστηρίζονται διοικητικά και λειτουργικά από τους καθ’ ύλην αρμόδιους Κλάδους.

«θθ. Αντιναύαρχοι: Ανεξαρτήτως χρόνου υπηρεσίας στο βαθμό:
4. H παράγραφος 3 του άρθρου 22 του ΚΠΛΣ, αντικαθίσταται ως εξής:
«3. Για την προαγωγή στο βαθμό του Πλωτάρχη των Αξιωματικών της παραγράφου 1ε(αα) του άρθρου 14 που εξήλθαν από την οικεία γι΄ αυτούς παραγωγική Σχολή μετά την ισχύ του Ν. 2935/2001, κατέχοντας πτυχίο Ιδρύματος της Ανώτατης Εκπαίδευσης Πανεπιστημιακού Τομέα ή δίπλωμα Γ΄ τάξης Εμπορικού Ναυτικού με ειδικότητα πλοιάρχου ή μηχανικού, καθώς και σε εκείνους που εφαρμόστηκε η διάταξη της παραγράφου 1 στ του άρθρου 57, απαιτείται προϋπηρεσία τριών ετών ως Αξιωματικών Λ.Σ., οι μεν πτυχιούχοι Ιδρύματος Ανώτατης Εκπαίδευσης Πανεπιστημιακού Τομέα σε Λιμενικές Αρχές ή Α.Ε.Ν. ή εναέρια επιχειρησιακά μέσα του Λ.Σ., οι δε διπλωματούχοι πλοίαρχοι και μηχανικοί σε πλωτά ή εναέρια επιχειρησιακά μέσα του Λ.Σ. ή σε άλλες συναφείς Υπηρεσίες που απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία (όπως V.T.M.I.S., M.Y.A., K.E.A.)».

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ
1. ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΑΕΝ [με δίπλωμα Γ΄ τάξης Εμπορικού Ναυτικού με ειδικότητα πλοιάρχου ή μηχανικού] ΚΑΙ ΑΕΙ [κατέχοντας πτυχίο Ιδρύματος της Ανώτατης Εκπαίδευσης Πανεπιστημιακού Τομέα ]
ΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ [ΑΕΙ] ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΊΑ 3 ΕΤΩΝ ΣΕ ΑΕΝ ΠΡΟΣ ΠΡΟΑΓΩΓΉ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΠΛΩΤΑΡΧΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΊΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ Λ.Σ-Ε.Α ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΣ ΕΜΠΟΡΟΠΛΟΙΑΡΧΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΕΝ, ΩΣ ΠΡΟΫΠΌΘΕΣΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ .
2.ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ- ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ...........
3.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟΚΛΕΊΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ Λ.Σ-ΕΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ......

4.ΕΠΙΣΗΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ Λ.Σ-Ε.Α ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΚΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΠΙΧ- ΕΚΣΕΔ ΩΣ
[ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΗΣ] ΑΦ/ΚΕΠΙΧ –
[ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ] ΑΑΝ/ΕΚΣΕΔ
ΚΑΙ ΩΣ ΕΠΟΠΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΕ /ΕΚΣΕΔ-ΚΕΠΙΧ .
ΔΕΝ ΛΑΜΒΆΝΕΤΑΙ ΥΠΌΨΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ [ΕΚΣΕΔ-ΚΕΠΙΧ] ΩΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΈΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ V.T.M.I.S., M.Y.A., K.E.A . , ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΕΚΣΕΔ –ΚΕΠΙΧ ΘΑ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ 3 ΕΤΗ ΣΕ ΠΛΩΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ [ΕΚΣΕΔ-ΚΕΠΙΧ] ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ .

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ Ο Κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ –Κ. ΓΕΝΙΚΟΣ - Κ ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΥΤΗ.

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ Κ.ΠΑΣΣΑΚΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΊΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΩΣ ΑΕ/ΕΚΣΕΔ-ΚΕΠΙΧ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΩΣ ΑΑΝ/ΕΚΣΕΔ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΙΣ 4 ΑΡΧΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ Σ.Ν .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ