ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

"ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΠΩΣ ΤΑ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩ?"

Επιστολή προς: peiratikoi@yahoo.gr
Θέμα: Εύστοχη παρατήρηση.

«Για δεύτερη ημέρα βρίσκεται κρεμασμένο στα "διαδικτυακά μανταλάκια" του opengov.gr το σχέδιο νόμου για τη σύσταση του Αρχηγείου της Ελληνικής Ακτοφυλακής κι ακόμη........ούτε ένα σχόλιο».

Και ερωτώ εγώ για ποιό λόγο;
Σκέφτηκα να μπω και εγώ (όπως και πολλοί άλλοι πιστεύω) να πω την γνώμη μου καλοπροαίρετα για να βοηθήσω και από εμπειρία άνω των 20 χρόνων σε αυτό το σώμα, αλλά και από άλλο ……….προσωπικό μου…….. λόγο……. αλλά μετά το ξανασκέφτηκα.
Εδώ και ένα χρόνο τώρα βλέπουμε σε δημόσια διαβούλευση χιλιάδες σχόλια για το παρόν νομοσχέδιο και το τι θέλει ο κόσμος, από την παρούσα ιστοσελίδα αλλά και σε άλλα φόρα.
Kαλά δεν τα είδαν δεν τα άκουσαν οι νομοθετούντες;

Τελικά «άλλα λέει ο κόσμος και άλλα κάνουν αυτοί».
Να μας πούνε επιτέλους εμάς τον λαό, μας λαμβάνουν υπόψη ναι η όχι.
Είναι υποχρεωμένοι να έχουν τα μάτια τους και τα αυτιά τους ανοιχτά να ακούνε και να βλέπουν το τι θέλει ο κόσμος για τα πάντα, και ανάλογα να νομοθετούν.
Σε δημοσκοπήσεις, ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ που έχει μεγάλη πανελλαδική εμβέλεια, ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, αλλά και σε άλλα πολλά προηγούμενα άρθρα έχει αναρτηθεί το τι θέλει ο κόσμος σε αυτό το θέμα σαφέστατα.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΤΙΡΙ.
ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΧΑΣΙΜΟ.
ΕΣΥ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.