ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΔΕΞΑΜΕΝΟΠΛΟΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΣ !!!












ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ

Σάββατο, 4 Δεκέμβριος 2010, 21:42
Προς: PEIRATIKOI@YAHOO.GR

"ΠΑΤΡΙΣ'' ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ.


Για το πιο κάτω θέμα έκανε ενημέρωση το γραφείο τύπου του ΥΕΝ?

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη ,τις τελευταίες ,στη νότια Κρήτη μετά την εξαφάνιση 41χρονου πλοιάρχου ο οποίος αγνοείται, από προχθές το μεσημέρι, οπότε και επισκέφθηκε τράπεζα στις Μοίρες για να κάνει ανάληψη χρημάτων, προκειμένου να πληρωθεί το πλήρωμα του δεξαμενόπλοιου, στο οποίο εργάζεται στους Καλούς Λιμένες.
Όπως γράφει σήμερα η 'Πατρίδα' (Θ.Περβολαράκης) ,οι έρευνες λιμενικών και αστυνομικών, αλλά και των συναδέλφων του δεν είχαν αποφέρει καρπούς , ενώ είναι απενεργοποιημένο και το κινητό του τηλέφωνο.
Εκπρόσωποι της εταιρείας, που εργάζεται, αλλά και συνάδελφοί του, τόνισαν μιλώντας σε αξιωματικούς του Λιμενικού και της ΕΛΑΣ ότι αποκλείεται να έχει πάρει τα χρήματα και να έφυγε.

Οι ίδιοι φοβούνται μήπως του συνέβη κάτι κακό, κατά την επιστροφή από τις Μοίρες στα Καλά Λιμάνια.
Ο 41χρονος πλοίαρχος του μικρού δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη»της εταιρείας ΣΕΚΑ που εφοδιάζει με καύσιμα άλλα πλοία, που βρίσκονται στον κόλπο των Καλών Λιμένων ξεκίνησε, προχθές (2 Δεκεμβρίου), στη μία το μεσημέρι από τους Καλούς Λιμένες, με προορισμό του τις Μοίρες.
Φτάνοντας, εκεί επισκέφτηκε το τραπεζικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, όπου έκανε ανάληψη του ποσού των 28 χιλιάδων ευρώ, χρήματα, που προορίζονταν για τη μισθοδοσία του πληρώματος του «Αγία Ζώνη».
Σύμφωνα με πληροφορίες, φεύγοντας από την τράπεζα, έχοντας μαζί του το προαναφερθέν ποσό, επικοινώνησε τηλεφωνικά με μέλος του πληρώματος του δεξαμενόπλοιου, λέγοντας ότι είναι κα'θοδόν για το πλοίο.
Από τότε δεν έχει δώσει σημεία ζωής και κανείς δεν γνωρίζει, πού βρίσκεται.
Τα κινητά του τηλέφωνα είναι απενεργοποιημένα, αν και σύμφωνα με πληροφορίες κάποια στιγμή μία από τις τρεις συσκευές που διαθέτει, φαινόταν ότι είναι κατειλημμένη.
Συνάδελφοί του, βλέποντας τις ώρες να περνούν και ο 41χρονος πλοίαρχος να μην έχει επιστρέψει άρχισαν να ανησυχούν, σκέφτηκαν όμως να περιμένουν, μήπως και του συνέβη κάτι και επιστρέψει αργότερα.
Μάταια προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Όλα τα τηλέφωνα ήταν απενεργοποιημένα, ενώ, όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροφορίες, ούτε οι στενοί του συγγενείς, που ενημερώθηκαν, μπορούσαν να ρίξουν φως στο μυστήριο της εξαφάνισης του.
---------------------------------------------------------------------------
ΣΧΌΛΙΟ.
ΚΑΠΕΤΆΝΙΕ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΊΔΗΣΗ.
ΔΥΣΤΥΧΏΣ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΊΟΥ ΤΎΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΤΟ ΘΈΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΡΟΒΕΊ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΏΣΕΙΣ
.

Π. ΧΡ.