ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Οσον αφορά βέβαια αυτούς, που λένε "ΝΑΙ ΑΦΕΝΤΗ¨" η λήθη και η αποστροφή είναι η μόνη τους αναφορά,διαχρονικά απο την Ιστορία...


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ peiratikoi@yahoo.gr

ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΑΡΧΙΠΕΙΡΑΤΙΝA


Αγαπητή κ.Χριστοδουλίδου,
θα θέλαμε να αναφερθούμε στις πρόσφατες(και όχι μόνο δυστυχώς) επιθέσεις, στις οποίες άνευ της παραμικρής τσίπας-ντροπής επιδίδονται κατά του προσώπου σας κυρίως, οι σχεδόν πάντα ΚΡΑΤΑΙΟΙ ΤΟΥ ΡΥΠΑΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ/ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Απεμπολίζοντας κάθε πρόθεση κολακείας θα επιθυμούσαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι ο δρόμος ο οποίος προσωπικά έχετε επιλέξει δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και θεωρούμε οτι ήδη το γνωρίζετε αυτό.
Αντιθέτως είναι εξαιρετικά κακοτράχαλος και επώδυνη η πορεία επ αυτού.
Γι αυτόν και ακριβώς το λόγο, οι πορεύοντες επι ανάλογων οδών μπορεί απο τη μια να παιδεύονται, απο την άλλη όμως ΧΑΙΡΟΥΝ ΑΚΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ απο το σύνολο των σκεπτόμενων Ελλήνων(κι όμως ακόμη υπάρχουν και είναι αρκετοί προς απογοήτευση πολλών!).

Εν κατακλείδι θυμίζουμε σε «κάποιους» ότι η ιστορία του Ελληνικού(και όχι μόνο) Έθνους γράφτηκε(και ακόμη εξακολουθεί να γράφεται) απο αυτούς/αυτές, που ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΧΙ σε κάθε λογής συμφέροντα-λαμόγια-κλέφτες, όσον αφορά βέβαια αυτούς, που λένε ΝΑΙ ΕΦΕΝΤΗ, Η ΛΗΘΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ η μόνη τους αναφορά απο την Ιστορία διαχρονικά είναι.

Σας ευχόμαστε απο τα βάθη της καρδιάς μας ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ και να γνωρίζετε ότι είναι πάρα πολλοί πλέον οι άνθρωποι, οι οποίοι σας στηρίζουν-υποστηρίζουν «παρηλλαγμένοι», αδιαφορώντας για τις προσπάθειες
ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ-ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΥ απο τα (εκάστοτε) καταγγελόμενα λαμόγια-ρεντίκολα.

ΣΙΩΠΗΛΗ(?) ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ
------------------------------------------------------------------------
Ευχαριστώ παρα πολύ.
Χαίρομαι , ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΛΊΓΟΙ.
ΑΛΛΆ ΠΟΛΛΟΙ
ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΊ.


ΠΌΠΗ ΧΡ.