ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

ΕΞΩΣΗ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ.....

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Έτος 65ο - Αριθµός Φύλλου 14.433
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10  - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Κινδυνεύει να µεταφερθεί σε  κοντέινερ στο λιµάνι. - Γενική  Συνέλευση της Ένωσης Προσωπικού Λ.Σ. Θράκης σήµερα στη Σαµοθράκη.
Σε κοντέινερ και λυόµενα κάπου στο λιµάνι κινδυνεύουν να βρεθούν οι υπηρεσίες του Κεντρικού Λιµεναρχείου Αλεξανδρούπολης. Σύµφωνα µε πληροφορίες, στο κτίριο του Λιµεναρχείου συµβαίνει το εξής παράλογο:
Το ισόγειο το οποίο ανήκε σε ιδιώτη έχει παραχωρηθεί στο δηµόσιο, ενώ ο πρώτος όροφος ο οποίος ανήκει σε ιδιώτη, µε δικαστική απόφαση θα πρέπει να αδειάσει µέχρι τον lούνιο του 2011 

Οι Λιµενικοί είναι ανάστατοι καθώς θα πρέπει το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους να
εγκρίνει το ύψος του µισθώµατος σε κτίριο που τυχόν θα βρεθεί και κατι τέτοιο όπώς αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, δεν µπορεί να γίνει για δύο λόγους::

Πρώτον επειδή δεν έχει γίνει ακόµη καµία κινηση και η µετεγκατάσταση θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον τον Απρίλιο η τον Μάιο και δεύτερον λόγω της οικονοµικής κατάστασης της χώρας.

Το αποτέλεσµα είναι να κινδύνεύει η Αλεξανδρουπολη -µια παραθαλάσσια πόλη- να βρεθεί χωρίς κτίριο που να στεγάζει το Λιµεναρχείο της.

Αυτό θα είναι και ένα από τα θέµατα που θα συζητήσουν κατά την 6η γενική συνέλευση της 'Ενωσης Προσωπικού Λιµενικού Σώµατος Θράκης που θα πραγματοποικθει την Παρασκευή 1Ο Δεκεµβρίου στις 12 το µεσημερι- στην αίθουσα του πνευµατικού κέντρου Σαμοθράκης.
Η Ένωση Προσωπικού Λιµενικού Σώµατος Θράκης επαναφέρει και το θέµα της ίδρυσης Ακαδηµίας Λιµενικού Σώµατος στην Αλεξανδρούπολη.

Στη γενική συνέλευση αναµένετάι να τεθούν επίσης συνταξιοδοτικά θέµατα αλλά
και το ζήτηµα της συνεργασίας µε τις δυνάµεις του FRONTEX.

Χρήστος Χατζηµίσης