ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Κύριε ΥΕΝ, οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα στην απεργία !!!


Προς: PEIRATIKOI@YAHOO.GR
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,

Διάβασα ότι με εντολή του ΥΕΝ, απέπλευσαν 3 πλοία από την Κρήτη , δηλαδή έσπασαν την απεργία...
Το θεωρώ σαν κατόρθωμα, και με γεμίζει αισιοδοξία.
Διότι με μια εντολή του ΥΕΝ, ( απορώ γιατί αργεί.. ) οι δόκιμοι θα πάνε σε πλοία με Ελληνική σημαία η άλλη, που όμως θα αναγνωρίζεται η υπηρεσία, οι πλοιοκτήτες θα προσλάβουν από ΕΝΑ Έλληνα ναυτικό, οπότε τέρμα η ανεργία, η υπηρεσία θα προσμετράται τουλάχιστον για την ανέλιξη των αξιωματικών ανεξαρτήτου σημαίας κλπ. Μετά από αυτά τα επείγοντα θέματα, ο ΥΕΝ, έχει τον χρόνο ( εχθές) να οργανώσει και την ναυτική εκπαίδευση.

Κύριε ΥΕΝ, οι εργαζόμενοι έχουν δικαίωμα στην απεργία, όπως λέτε, οι επιχειρήσεις στο επιχειρείν, μήπως μπορείτε να μας πείτε πότε οι πολιτικοί θα καταλάβουν ότι πολιτική δεν είναι το μπλαμπλα , και οι χειροκροτητές??
Το γνωρίζετε πολύ καλά διότι εκεί καταναλώνεται και όλη σας η ενέργεια. Γυρίζοντας τον κόσμο , πουθενά δεν συνάντησα το εύρος της Ελληνικής πολιτικής απραξίας και απαξίωσης.
Σε ομιλία σας είπατε ότι ο Πρωθυπουργός έδωσε εντολή να μην κοπούν τα νησιά στα δύο ... κλπ Ακριβώς γι' αυτό το λόγο έχουμε χάσει τα αυγά και τα καλάθια, διότι για τα αυτονόητα πρέπει να δίνει εντολή ο πρωθυπουργός.
Δηλαδή άμα δώσει εντολή ο λοχίας ο στρατιώτης δεν κουνιέται εάν δεν πάρει εντολή από τον στρατηγό.
Μην παραπονιέστε λοιπόν γιατί γεμίσαμε στρατηγούς χωρίς αντικείμενο χωρίς ... το ηγούμαι

Και όμως ευελπιστώ


Γιάννης Μυτακίδης