ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΚ.Σ ΔΥΝΑΤΑ ΚΙ ΕΝΩΜΕΝΑ-ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛ.Σ !!!


Προς: peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ “ΞΑΦΝΙΚΟΥ”ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΥ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΘΕΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΆΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ Κ. ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ KAI ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΑΘΥ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΗΣ ,ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Κ ΑΡΧΗΓΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ .......ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ,ΕΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ .......
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ….

Καταφέρατε κύριοι του Δ.Σ ένα ακαριαίο χτύπημα ,τόσο στην πολιτική ηγεσία ,που με την αδιαφορία της και με σκοτεινές σκοπιμότητες δεν προβαίνει στην αλλαγή του παραιτηθέντα Αρχηγού Λ.Σ, και παράλληλα ένα ακαριαίο χτύπημα στην Στρατιωτική Ηγεσία που δεν σκύβει πάνω από τα προβλήματα των στελεχών του Λ.Σ και γενικότερα του Σώματος .

Μπράβο σας γιατί μας αποδείξατε ότι υπάρχει ελπίδα , ότι μπορεί να υπάρχει «απάντηση» σε αυτούς που πρεπει…την ώρα που έχουμε χάσει το ηθικό μας και που νιωθουμε ότι Βιώνουμε μια κρίση εκπροσώπησής μας που οφείλεται σχεδόν σε όλους μας , που σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση – την οργανωμένη διάλυση του Λ.Σ και όχι μόνο ….και Σε μια εποχή κατά την οποία χάθηκαν κατακτήσεις δεκαετιών ,και που ο συνδικαλισμός - οι ενώσεις μας – η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία ΔΕΝ είναι ούτε κοινής αποδοχής , ούτε αποτελούν έκφραση της συλλογικής εκπροσώπησης μας, με στόχο την ικανοποίηση των συμφερόντων μας , ΔΕΝ αποσκοπούν στην συνένωση όλων εμάς που ασκούμε το ίδιο επάγγελμα, προκειμένου να προασπιστούμε τα κοινά συμφέροντά μας, ΔΕΝ Βασίζονται στην ιδέα της αλληλεγγύης μεταξύ των μελών της , δεν βασίζονται στην ανάγκη ενός καλύτερου Λ.Σ.

ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ …ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ,ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΠΚ ,ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Λ.Σ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ………………..ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.........

Την στιγμή που Βιώνουμε μια κρίση εξαιτίας και των μη ενεργών μελών των ενώσεων ,που οφείλεται ,στην απογοήτευση τους από τους εκπροσώπους τους , από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία αλλά και στην κακή νοοτροπία περί ¨¨ συνδικαλισμού των ένστολων …γενικότερα ..αλλά και σε ανεξήγητη φοβία και που πολλές φορές σε συνδυασμό με αυτήν την κακή νοοτροπία χρησιμοποιείται απλά ως δικαιολογία προκειμένου κάποιοι να δικαιολογήσουν την απουσία τους από τα κοινά ενώ κάποιες άλλες φορές η φοβια αυτή είναι καθοδηγούμενη για να αποδυναμώνουν , κάποιοι το συνδικαλισμό ,εσείς καταφέρατε να μας δώσετε ελπίδα και να μας πείτε ότι δεν χρειάζεται να φοβόμαστε τίποτα και κανέναν…….

Σκοπός όλων μας πρέπει να είναι η αμφίδρομη σχέση ενώσεων –μελών ώστε οι ενώσεις να μπορούν να στηρίζουν τα μέλη και να απαιτούν-διεκδικουν για αυτά αλλά παράλληλα και τα μέλη των ενώσεων να μπορούν να στηρίζουν τις ενώσεις και τις όποιες ενέργειες τους.

Σήμερα που στόχος είναι να περάσει στους πολίτες , για τους στρατιωτικούς, η αντίληψη του δημοσίου υπαλλήλου που απλά φέρει και στολή και που είναι γεγονός η συνειδητή και συστηματική προσπάθεια απαξίωσης των αξιωματικών , των στελεχών του Λ.Σ αλλά και του λιμενικού Σώματος , η οποία βαίνει κλιμακούμενη κατά τα τελευταία 7-8 χρονια χρόνια και που έχει ξεκινήσει μία επίθεση εναντίον μας αλλά και γενικότερα προς τους ένστολους με τη μορφή συνολικής υποτίμησης και απαξίωσης της προσωπικότητας και του επαγγελματισμού των Στελεχών του Λ.Σ που σε κάποιες περιπτώσεις φτάνει στα όρια του εξευτελισμού , δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να απουσιάζει η ΠΕΑΛΣ και τα ΜΕΛΗ της .

Η ΠΕΑΛΣ δεν πρέπει απουσιάζει…… για να μη δίνει σε κάποιους το δικαίωμα να το εκμεταλλεύονται και να λένε οτι απουσιάζουμε από τα κοινά 1100 περίπου Αξιωματικοί και ότι όλα είναι καλά.......αλλά και ότι ότι απουσιάζουν οι ενώσεις και ο συνδικαλισμός.

..

Εδώ και Ένα χρόνο ,προσπαθείτε και αυτό φαίνεται και αναγνωρίζεται από τους περισσότερους από εμάς.

Προσπαθήστε ακόμα περισσότερο ,μιας και είστε οι μόνοι ,με στολή, που μπορείτε να μιλάτε σχετικά πιο ελεύθερα, για όλους εμάς …………σε όλους αυτούς ………………………............................................................................
Δυστυχώς για εμάς οι ένστολοι είναι οι μόνοι που δεν έχουν το δικαίωμα , της κινητοποίησης και της απεργίας, και το δικαίωμα να αμυνθούν και να υπερασπισθούν τους εαυτούς τους. Βλέπετε, είναι πολύ εύκολο να μας αποστρατεύσουν μέσα σε μια νύχτα , ή να μας μεταθέσουν , ή τα Φ.Ποιότητας και ο ΣΠΚ να φροντίσει σχετικά........... για εμάς …. …………………………..

ΜΠΡΑΒΟ.

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΣΗΡΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΑΙ ΣΑΣ.......