ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ Σ. ΤΑΤΣΑΚΗ ΔΙΝΕΙ Ο Χ. ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ


Με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρήστου Παπουτσή, λύνεται επιτέλους το θέμα της εισαγωγής Φωτεινής Τατσάκη στο Λιμενικό Σώμα.
Η απόφαση αποτελεί το καλύτερο μνημόσυνο για τον ήρωα ΚΕΑτζή Σωτήρη Τατσάκη, που έχασε τη ζωή του πέρσι στις 6 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης καθήκοντος, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
Όπως επανειλημμένα έχει γράψε το peiratiko, δυστυχώς ούτε η στρατιωτική ηγεσία του Λιμενικού αλλά ούτε και ο προηγούμενος Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, φρόντισε για την εισαγωγή της συζυγού και μητέρας ενός ανηλίκου κοριτσιού στο Λ.Σ., παρά το γεγονός ότι προβλέπεται από το νόμο.
Ο κ. Χρήστος Παπουτσής κίνησε αμέσως τις διαδικασίες και τη Δευτέρα η Φωτεινή Τατσάκη θα εξεταστεί από γιατρούς και σύντομα θα εισαχθεί στη σχολή μαζί με άλλα 19 άτομα, που θα εισαχθούν στο Λ.Σ. κατόπιν δικαστικής απόφασης.
Η ίδια η Φωτεινή Τατσάκη δέχθηκε τη χαρμόσυνη είδηση με μεγάλη συγκίνηση καθώς έχει δηλώσει ότι εκείνο που πραγματικά θα ήθελε ο συζυγος της είναι να υπηρετήσει και η ίδια στο Λ.Σ. που τόσο εκείνος αγαπούσε.

Π.Χρ.