ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΕ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟ, ΜΕΘΑΝΑ-ΤΡΙΖΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΑ !!!










Για τις εκλογές της αυτοδιοίκησης δεν κάναμε αναρτήσεις. Ομως, για τους συναδέλφους δημοσιογράφους, που είναι υποψήφιοι, το οφείλουμε.
Πρώτος των πρώτων,
ο δικός μας ο πειρατής, που λατρεύει ΜΕΘΑΝΑ και Τροιζηνία, ο γλυκός μας, ο ΣΑΒΒΑΣ Ν. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.
Υποψήφιος δήμαρχος στο νέο δήμο Τροιζηνίας, ο Σάββας Αθανασίου.
Ο αγώνας του στηρίζεται στην αγάπη των φίλων και για αυτό το λόγο, όσοι άνθρωποι της ναυτιλίας, δημοσιογράφοι του χώρου, λιμενικοί, ναυτικοί, κατάγονται, ψηφίζουν ή έχουν φίλους ή συγγενείς στις περιοχές αυτές, πρέπει να ενισχύσουν τον ΠΕΙΡΑΤΗ, ΣΑΒΒΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ..
Το όνομα του συνδυασμού είναι «ΑλλάΖΟΥΜΕ τα Μέθανα και την Τροιζηνία».

---------------------------------------------------------------------------
Δεύτερος, στο άρθράκι αυτο, ο συνάδελφος, Δημήτρης Κατσικάρης, ο οποίος εκδίδει το περιοδικό «Λιμάνι» και την ημερήσια εφημερίδα «Νέος Λόγος» Πειραιά.
Ο ΔΗΜΉΤΡΗΣ ΕΊΝΑΙ υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, με τον Γιάννη Σγουρό.
Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ ΠΙΣΤΕΎΕΙ "στις δυνατότητες αυτόνομης ανάπτυξης των νησιών και ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΊ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΊΛΥΣΗ των μεγάλων προβλημάτων, όπως, η διαχείριση των απορριμμάτων, οι βιολογικοί καθαρισμοί και το νερό".
Ιδιαίτερα, για την άνοδο του τουρισμού,ο Δ.Κατσικαρης εχει ξεκαθαρίσει ότι" θα επιδιωχθεί μια νέα πορεία, μέσα από διάλογο και κοινές δράσεις, που θα περιλαμβάνει, εκτός από τις υποδομές και την άνετη προσβασιμότητα,
τη θεσμοθέτηση του Φεστιβάλ φιστικιού και την τουριστική προβολή, εντός και εκτός συνόρων".
--------------------------------------------------------------------------
Και τρίτη, η δυναμική και αγωνίστρια δημοσιογράφος του " ΡΙΖΟΣΠΆΣΤΗ", ΑΘΗΝΆ ΖΥΜΑΡΗ που αγαπά εξίσου, την Ικαριά και το Πέραμα.
Η αγαπημένη μας φίλη, Αθηνά κατεβαίνει υποψήφια για δημοτική σύμβουλος, στο Πέραμα, με τον συνδυασμό"ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ" και τον υποψήφιο δήμαρχο, Γιάννη Πατσιλινάκο.
Ο,τι και να γράψει κανείς για την εντιμότητα, το ήθος, την συναδελφικότητα και την μαχητική παρουσία της Αθηνάς, είναι πράγματι λίγο.
Καλή επιτυχία απο καρδιάς στους συναδέλφους ...

Πόπη Χρ.