ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ....


Ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ο Γ. Βουλγαράκης


Δηλώνει όμως ότι παραμένει «ενεργός πολιτικά»


«Ολική επαναφορά» επιχειρεί ο Γ. Βουλγαράκης και μάλλον βρίσκεται σε καλό δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr ο πρώην βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατία, που παραμένει πάντα ενεργός πολιτικά όπως δηλώνει, τώρα αξιοποιεί τα διδακτορικά και τα μεταπτυχικά του για να γίνει πανεπιστημιακός. Έτσι πρόσφατα ανέλαβε Επιστημονικός Ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο πρώην υπουργός σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες συμμετέχει με μία ομάδα πανεπιστημιακών, σε επιμορφωτικά ερευνητικά προγράμματα, για την τραπεζική χρηματοοικονομική στο τμήμα της διοίκησης επιχειρήσεων.

Όπως δηλώνει αυτή την εποχή ξεκαθαρίζει τους φίλους από τους «εχθρούς του» προσθέτοντας ότι έμαθε να περιμένει, αφού οι εποχές είναι πονηρές, και όλοι τα στελέχη της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας είναι σε κατάσταση αναμονής.

Αναδημοσίευση από το Newsbeast.gr
---------------
Σχόλιο : Και φυσικά ισχύει η είδηση, αφού ο κ. Βουλγαράκης φρόντισε να ενημερώσει και τους φίλους του, για τη νέα "σταδιοδρομία" του ως... ερευνητής, μέσω facebook !!!
Κι όπως λέει η συνάδερφος Δώρα Βογιατζάκη, διόλου απίθανο να τον δούμε κάποια στιγμή να συμμετέχει ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΦΥΣΙΚΑ, σε έρευνα με θέμα... τη "διαφθορά στην Ελλάδα". ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ... Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΙ !

Χ. Μπόλκας