ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Είναι απαραίτητη η εξασφάλιση όλων των υπογραφών ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΌ , πριν τις εκλογές...

ΜΥΤΙΛΗΝΗ 11-11-2010

Θεωρώντας αυτονόητη υποχρέωσή μας να πάρουμε θέση σχετικά με όσα λέγονται και γράφονται με το εκλογικό επίδομα και μένοντας μακριά από κινδυνολογίες θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:

Το γεγονός ότι η κοινή Υπουργική Απόφαση έως σήμερα δεν έχει υπογραφεί από όλους τους συναρμόδιους Υπουργούς και με δεδομένη την κακή εμπειρία από την φορολόγηση των προηγούμενων εκλογικών επιδομάτων για λόγο που ακόμα δεν έχουμε καταλάβει παρόλες τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο μας βάζει πλέον σε ανησυχία για την θετική έκβαση της υπόθεσης.

Είναι θλιβερό, παρόλα αυτά. όντως, με όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια και με τόσα χρωστούμενα που υπάρχουνε έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μας και σίγουρα δεν βασιζόμαστε πλέον σε καμία προφορική δέσμευση.

Είναι απαραίτητη η εξασφάλιση όλων των υπογραφών, πριν τις εκλογές που ούτως ή άλλως είναι ανέξοδη και που πάλι γίνεται με ανοχή μας, αφού οι συνάδελφοι αστυνομικοί και πυροσβέστες έχουνε λάβει το ποσό και εμείς θα περιμένουμε δυο ολόκληρους μήνες.

Είναι πολύ πιθανό για άλλη μία φορά η ευκολοπιστία μας να μας οδηγήσει στην απώλεια του εκλογικού επιδόματος, αφού μετά το πέρας του δεύτερου γύρου των εκλογών κανένα λάθος δεν θα αναγνωρισθεί μετά την αποχώρηση από το ταμείο (όπου "ταμείο" κάλπη).


ΜΕ ΤΙΜΗ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ