ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Απάντηση στο ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΕΑΑΛΣ

επιστολή στο peiratikoi@yahoo.gr

Θα ήθελα να απαντήσω στο σχόλιο της εν λόγω ένωσης για έναν και εξής λόγο, να πάψουν αυτοί οι άνθρωποι να λυμαίνονται το Λ.Σ. ακόμα και απόστρατοι, ακόμα και αν αυτά που θα γράψω έχουν χιλιουποθεί.

Σε αυτους οι οποίοι όταν αποστρατεύονται διορίζονται Υπάλληλοι στους κατα τα άλλα "σεβαστούς" μας εφοπλιστές με γνώσεις και εκπαίδευση που έχουν λάβει απο το Λ.Σ. και με χρήματα του Ελληνικού Λαου.

Σε αυτούς οι οποίοι επιμένουν να οικογενοιοκρατούν το Σώμα βάζοντας υιούς και θυγατέρες ώς αξιωματικούς στο Λ.Σ. στις κατά τα άλλα "αξιοκρατικότατες" εξετάσεις εισαγωγής Αξιωματικών Λ.Σ. με προορισμό να γίνουν και αυτοι αξιοι αντικαταστάτες τους!!!!!!!!

Το σώμα κύριοι ιδρύθηκε όχι για να υπηρετει αλλα για για να αστυνομεύει,καλως οι κακως έτσι είναι, εαν σας αρέσει ,εάν όχι έχετε και άλλες επιλογές, το Λιμενικό δεν είναι μονόδρομος. Ελπίζω εστω και αυτήν την ύστατη στιγμη ακόμα και στο τέλμα που έχουμε πέσει να επικρατήσει καθαρό μυαλό και το Λ.Σ. να αναγεννηθεί απο τις στάχτες του.

Που ειναι οι εισαγωγή απο τις παννελήνιες κύριοι; Που είναι οι ανέλιξη εκ των έσω στα άξια στελέχη; Θα μπορούσα να γράφω για ώρες για τα στραβα του σώματος, το θέμα είναι πότε επιτέλους θα καταλάβουν κάποιοι οτι το Λιμενικό δεν είναι τσιφλίκι κανενος και ότι δεν αποτελείται μόνο απο αξιωματικούς .

Το Λ.Σ. κύριοι δεν έχει πλοιάρχους , πλοίαρχος είναι αυτός στο τιμόνι του πλοίου και όχι ο αστυνομεύων αυτο, το Λ.Σ. είναι για να ελεγχει όπως σωστά αναφέρατε και να αστυνομεύει ,τη δουλειά έχει με την Διοίκηση του Εμπορικού ναυτικού ,οι μήπως νομίζετε οτι τα φιλλιπινεζάκια γνωρίζουν τι θα πεί Π.Ο.Ν., γιατι η στήριξη των ελλήνων εφοπλιστων έκει φαίνεται, το αναφέρω γιατί τα πρόσφατα γεγονότα μας προλαβαίνουν και εμείς καταλήγουμε να είμαστε απλοί θεατες.

Εν κατακλείδι κύριοι , καλά φάγατε, καλά ήπιατε, καντε τώρα αθόρυβα και με ψηλά το κεφάλι στην άκρη, μήπως και αυτό το δύσμοιρο Σώμα βρεί το δρόμο του κάτι που είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα γίνει, αργα η γρήγορα θα γίνει........

Ελπί ζων Λιμενικός