ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Ημερομηνία: 29-11-2010

ΠΡΟΣ: 1) ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

2) ΠΟΕΠΛΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 17

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας συγχαίρει το προσωπικό του Ά Λιμενικού Τμήματος Ν.Μηχανιώνας και συγκεκριμένα τους Κελ/στή Λ.Σ. ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ Χρήστο και Κελ/στή Λ.Σ. ΚΑΛΕΤΣΑΡΗ Κων/νο πλήρωμα του ΑΛΣ 3402, οι οποίοι έσπευσαν άμεσα για παροχή βοήθειας ξημερώματα του Σαββάτου 27-11-2010, όταν βοηθητική λέμβος Α/Κ σκάφους (γρι – γρι) ανατράπηκε έξωθεν λιμένος ιχθυόσκαλας Ν. Μηχανιώνας, με αποτέλεσμα να βρεθούν στην θάλασσα οι δύο Αιγυπτίου αλιεργάτες που επέμβεναν στην λέμβο.

Χάρις στις συντονισμένες και ψύχραιμες ενέργειες των δύο ανωτερώ συναδέλφων μας, ανασύρθησαν από την θάλασσα οι δύο αλιεργάτες, τους οποίους στην συνέχεια μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Ν. Μηχανιώνας για παροχή βοηθειών και προληπτικές εξετάσεις.

Για πολλοστή φορά το προσωπικό του Ά Λιμενικού Τμήματος Ν. Μηχανιώνας έδειξε απαράμιλο θάρρος, ζήλο, αυταπάρνηση, υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό δείχνοντας μας την αληθή πορεία του Λ.Σ. και προκαλώντας τα ευμενή σχόλια της κοινωνίας για την Υπηρεσία τους, αλλά και γενικότερα για το Λιμενικό Σώμα.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ