ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΣ....ΣΥΝΤΕΚΝΟΥΣ

Ο Γ.Γ. της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας εξέδωσε ανακοίνωση-διάψευση σχετικά με πληροφορίες που μεταδίδονται από ΜΜΕ στην Κρήτη, σύμφωνα με τις οποίες υπήρξε διαβεβαίωση από τον κ. Χαλά πως θα επιτρέψει δρομολόγηση πλοίου μόνο για εμπορεύματα, εαν η απεργία διαρκούσε πάνω από 3 μέρες.

Η διάψευση έχει ώς εξής:

"Σύμφωνα με πληροφορίες, διαδίδεται και προβάλλεται από τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης της Κρήτης, περί δήθεν διαβεβαιώσεων, που εδόθησαν προσωπικά από τον Γενικό Γραμματέα της ΠΝΟ σε πρόσωπα του χώρου διακίνησης και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, σύμφωνα με τις οποίες, εφόσον η απεργία της ΠΝΟ που ξεκίνησε στις 23 Νοεμβρίου 2010 διαρκούσε πέραν των τριών ημερών, θα επετρέπετο η δρομολόγηση πλοίου για την μεταφορά των προϊόντων αυτών και επιθυμώ να αποσαφηνίσω τα ακόλουθα :

Διαψεύδω κατηγορηματικά τις παραπάνω ασύστατες και απολύτως αναληθείς διαδόσεις από όπου και αν εκπορεύονται, για τον απλούστατο λόγο ότι ουδέποτε παρεσχέθησαν αναλόγου ή παρόμοιου περιεχομένου διαβεβαιώσεις.

Παρά το γεγονός ότι δηλώνεται το αυτονόητο, για να μην καταλείπεται οποιαδήποτε έστω και αμυδρά αμφιβολία, τονίζεται ότι η ανάληψη οποιουδήποτε απεργιακού αγώνα είναι στην αρμοδιότητα του συλλογικού οργάνου της ΠΝΟ δηλ. της Διοίκησης της Ομοσπονδίας, η οποία αυτή και μόνο αποφασίζει για όλα τα θέματα που αφορούν την διεξαγωγή των απεργιακών κινητοποιήσεων."