ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΠΟΥ ΠΑΣ; ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ; ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!


Μια Κυριακή ηλιόλουστη, ζεστή, σαν και τη σημερινή είναι πλέον από τις ελάχιστες χαρές που απέμειναν στον ταλαίπωρο έλληνα. Και αυτή την όμορφη οικογενειακή στιγμή, επιδιώκουν να του τη βγάλουν όπως φαίνεται, "ξινή"... ποιοι άλλοι ; οι εισπράκτορες της αστυνομίας, που για να είμαστε δίκαιοι εντολές του υπουργού τους εκτελούν !
Τί αστυνομικοί! Τί κακό, πρωί-πρωί στην Αττική Οδό για να "γράψουν" χιλιάδες οδηγούς που πάνε με τις οικογένειες τους, τα παιδάκια τους, να ηρεμίσουν λίγες ώρες, σε μια παραλία στην ανατολική Αττική. Να του "τα" πάρουν κι από κει ! Να μη τον αφήσουν λεπτό, ήσυχο ! Να τον αποτελειώσουν !
Αμέσως μόλις λοιπόν πληρώνουν οι οδηγοί τα 2.80 ευρώ, των διοδίων, πέφτουν σαν τα ποντίκια στις παγίδες της αστυνομίας... Μέχρι 6 ένστολους πρόλαβα να μετρήσω... που για να τους δεις αλλού, τόσους πολλούς πρέπει να έχει πορεία ή μπλόκο για κακοποιούς !
Και σκεφτείτε το ξενέρωμα που τρώει ο κόσμος βλέποντας τόσους ένστολους μαζεμένους !
Στην άκρη της Αττικής οδού, ουρές τα σταματημένα... αδιαφορώντας ακόμα-ακόμα και για το αν εμποδίζουν τη διέλευση των υπολοίπων. Αν είναι για εισπράξεις... τους σταματάνε μαζικά πριν καλά-καλά ελέγξουν τους προηγούμενους.
"ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΑΣ..."
Αυτό μου θύμισε η εικόνα...
Σα δε ντρεπόμαστε, άπονοι εκμεταλλευτές, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ εννοώ ! Ούτε που αγγίζετε τους κλέφτες, ούτε που ενοχλείτε τους οφειλέτες...

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΟΣΟΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΗΦΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ !

Σε λίγο θα μας "την" πέφτουν και στα βράχυα της Πειραϊκής... θα μας λένε πληρώστε πρόστιμο, γιατί καταστρέφετε αρχαιολογικό χώρο, τους έχω ικανούς !

Χάρης Μπόλκας