ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΗΤΑΝ ΒΑΡΙΑ...Η ΒΑΛΙΤΣΑ!

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Σάββατο, 06 Νοεμβρίου 2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύλληψη αλλοδαπής για ναρκωτικά στα Χανιά

Συνελήφθη σήμερα στις 06.30 στον επιβατηγό λιμένα της Σούδας στα Χανιά, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, κατά την αποβίβασή της από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 20χρονη αλλοδαπή διότι βρέθηκαν στην κατοχή της, μέσα σε βαλίτσα, πέντε νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 5 κιλών και 206 γραμμαρίων καθώς και μία νάιλον συσκευασία, μέσα στην προσωπική της τσάντα, με κοκαΐνη μικτού βάρους 52,75 γραμμαρίων.




Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες.
---------------------------------
Eπιστολή στο peiratikoi@yahoo.gr

Συνελήφθη σήμερα στο λιμάνι της Σούδας αξιοποιώντας πληροφορίες, κατά τον κατάπλου του Ε/Γ - Ο/Γ "Ελ. Βενιζέλος", από άνδρες Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών - Γραφείου Ασφαλείας κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων, νεαρή αλλοδαπή η οποία είχε στις αποσκευές της 5,2 κιλά ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και 53 γραμμάρια κοκκαϊνης. Να σημειώσουμε ότι είναι η 4η κατα σειρά σύλληψη μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα για υπόθεση ναρκωτικών στο λιμάνι της Σούδας.
Η προαναφερόμενη κρατείται και διενεργείται προανάκριση.

http://www.youtube.com/watch?v=RAGQsKuJXnA