ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

FRONTEX ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ



Επιστολή στο peiratikoi@yahoo.gr

FRONTEX= ΚΡΑΤΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Ο λόγος βέβαια για τους εξ Ευρώπης <<ΣΩΤΗΡΕΣ>> της Ελλαδίτσας. Αλήθεια, τί είναι αυτό που κάνει τη ΦΡΟΝΤΕΞ να αγωνιά τόοοοσο για τα θαλάσσια και χερσαία σύνορα μας άραγες...? Ποιούς σκοπούς άραγε δύναται να εξυπηρετήσουν σε κάποια δεδομένη στιγμή ΕΝΣΤΟΛΑ-ΕΝΟΠΛΑ Αστυνομικά τμήματα εντός Ελληνικής Επικράτειας ? Μήπως ετοιμάζουν κάτι παρόμοιο και με ΣΤΡΑΤΟ όσον αφορά το Αιγαίο ? Αφορμές πολλές, το αποτέλεσμα θα είναι όμως πάντα ΕΝΑ: Η Πολιτική και εν μέρει η ΣτρατιωτικοΑστυνομικη ηγεσία αυτής της χώρας έχουν προ πολλού ΠΟΥΛΗΣΕΙ την πλειοψηφία των ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ της Ελλαδας στους ΑΓΓΛΟΣΑΞΟΝΕΣ <<ΣΩΤΗΡΕΣ>>.
Αλήθεια αφού κόπτονται τόσο σφόδρα για την ασφάλεια και την λαθρομεταναστευση στο Αιγαίο και όχι μόνο, τότε γιατί τα κονδύλια που δαπανώνται δεν τα προωθούν απευθείας στη χώρα μας προκειμένου να εκπαιδευτούν και να προσληφθούν επιπλέον Λιμενικοί-Συνοριακοί ? Και εάν φοβούνται ότι θα τα μασήσουμε όπως τόσα και τόσα κονδύλια, εάν θέλουν μπορούν να αποτρέψουν ανάλογα φαινόμενα, απλώς βολεύει/ε να κρατάς κάποιους (πολιτικούς) απο κάπου και για κάποιους λόγους...Και για να το λήγουμε κάπου εδώ σας λέμε ΕΛΛΗΝΕΣ ότι μας έχουν προ πολλού ΠΟΥΛΗΣΕΙ-ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ και ουδείς αρμόδιος=αναρμόδιος έχει τα <<ΚΑΡΟΥΛΙΑ>> να βγεί και να το ΞΕΣΤΟΜΙΣΕΙ. Βλέπετε τα δικά μας τα <<ΦΟΥΣΕΚΙΑ>> στο Λ.Σ θεωρούν πιο σημαντικά ζητήματα τις ΚΑΡΕΚΛΕΣ-ΡΕΚΛΕΣ τους, απο την Ελλάς. ΟΛΟΙ οι προαναφερόμενοι-θιγόμενοι σε αυτό το άρθρο θα πρέπει να γνωρίζουν αυτό:
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΩΡΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ.
Υ.Γ: Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντες...