ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Γιατί πρέπει να απαξιωθούν οι Ενοπλες Δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας ; για να έρθουν οι της FRONTEX για να μας σώσουν ;;;;


pros peiratikoi@yahoo.gr
επιστολη προς πειρατικο



Μόλις είδα τον Πάγκαλο, καλεσμένο στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ αμέσως καρφώθηκα να παρακολουθήσω τα λεγόμενα του.
Ημουν σίγουρος ότι θα ξεστομίσει νέες αηδίες από το στόμα του και δεν έπεσα έξω. Πρώτα ΄΄την είπε΄΄ στους δημοσιογράφους , επειδή τον ρώτησαν διακριτικά για την δήλωση του ΄΄μαζί τα φάγαμε΄΄ , υποδεικνύοντας τους , πως η ΕΡΤ είναι ακατάλληλος χώρος να του υποβάλλεται αυτή η ερώτηση… μετά συνέχισε τις μπούρδες του λέγοντας, πως οι Ενοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα ασφαλείας είναι ο πλέον αντιπαραγωγικός κλάδος του Ελληνικού Λαού…

κύριε Παγκαλε , με ποια έννοια θα ήταν παραγωγικοί οι ένστολοι για εσάς ;; … σας βολεύει κάτι σαν την περίοδο της δικτατορίας του παππού σας, μήπως;;
ή μήπως πρέπει να πάρουμε τα όπλα να πολεμήσουμε τους Τούρκους; … ξεχνάτε πως όταν ήρθε εκείνη η ώρα την νύχτα των ΙΜΙΩΝ και οι Ενοπλες Δυνάμεις ήσαν ετοιμοπόλεμες και με ηθικό ακμαίο , εσείς φανήκατε ιδιαίτερα΄΄ αποδοτικός΄΄ στο έργο σας και διατάξατε να ΄΄ φυσήξει ο αέρας΄΄ για να πάρει την Ελληνική σημαία. Δεν θα ξεχάσω πόσο αποδοτικός Υπουργός Εξωτερικών ήσασταν και με το φιάσκο του ΄΄πουλήματος΄΄ του Αμπ. Οτσαλαν . Τελικά είστε διαχρονικά ΄΄αποδοτικός΄΄ και πάντα στην θέση κλειδί όποτε συμβαίνει κάποια χοντρή μα…..κία σε αυτή τη χώρα.

Τι άλλο θέλετε από τους ένστολους κύριε Πάγκαλε ;
Μετά τα ΙΜΙΑ , καταφέρατε να πλήξετε το ηθικό των Ενόπλων Δυνάμεων περισσότερο και από εχθρό , μετά ζητήσατε την κατάργηση του ΛΣ, …τώρα μας αποκαλείτε αντιπαραγωγικούς ….
Τελικά μήπως όλα αυτά έχουν σχέση με τις δηλώσεις σας αναφορικά με την Τουρκία;;
Το έχουμε καταλάβει πως είστε έτοιμος να γονατίσετε στα τέσσερα για τους Τούρκους , όχι όμως και οι ένστολοι , όχι ο Ελληνικός
ΜΗ κυρίαρχος Λαός.

Όπως και να έχει ευτραφή πολιτικέ , οι ένστολοι δεν παράγουν χρήμα για να αναπτυχθεί η οικονομία , αλλά να θυμάσαι πως είμαστε οι πλέον κακοπληρωμένοι μισθωτοί σε σύγκριση με όλους τους μισθωτούς του ευρύτερου Δημ.Τομέα.
Επίσης μην ξεχνάς πως το κράτος εισπράττει από εμάς χωρίς καμία δυσκολία και παρακάλια τους φόρους του σε αντίθεση με τους φραγκάτους φίλους σου που δεν πληρώνουν μια.
Το σημαντικότερο, το οποίο δεν σε ενδιαφέρει ΄΄ όντας προδότης μια φορά΄΄ , αλλά ενδιαφέρει όλους τους υπόλοιπους ,είναι πως οι ένστολοι υπάρχουν από τότε που υπάρχει πολιτισμός.
Οι Ενοπλες Δυνάμεις για να προστατεύουν το έθνος και να εξυπηρετούν τα συμφέροντα του και μέσω της ισχύς τους κατά την περίοδο ειρήνης να βοηθούν την ανάπτυξη και την ευημερία της κοινωνίας μας αποτρέποντας κάθε επίδοξο εχθρό και τα Σώματα Ασφαλείας για να αντιμετωπίζουν τους εχθρούς, που δρουν μέσα στην κοινωνία μας εις βάρος του συνόλου.
Το ότι μας έχετε καταντήσει να κάνουμε άλλα αντί άλλων αυτό είναι ένα άλλο θέμα….
Κλείνω με μια σκέψη μου…
Γιατί πρέπει να απαξιωθούν οι Ενοπλες Δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας ;
…για να έρθουν οι της FRONTEX για να μας σώσουν;
Παραδίδουν χωρίς λόγο και αιτία τα πάντα στους ξένους … προετοιμάζουν το έδαφος για απεμπόληση όλων των εθνικών μας δικαιωμάτων , κεκτημένων , με απαράδεκτα προσχήματα. Αλλα περιμένει κανείς από τους πολιτικούς, όταν ακόμα και το περιοδικό των ΑΞ εκθειάζει την FRONTEX και τα σε ακινησία σκάφη ΛΣ της παραμεθορίου.
Οι ξένοι της FRONTEX στα νησιά μπεκρόπιναν όλη μέρα, ήταν δεμένοι συνεχώς ή όταν βρίσκονταν εν πλώ ήταν απλοί παρατηρητές και τα πλωτά που αναφέρονται με θερμά λόγια ήταν ανελκυσμένα για στα ΄΄βάζα΄΄ !!!

Για τα σκάφη και τα πληρώματα προερχόμενα από άλλες υπηρεσίες που ΄’έφαγαν το πακέτο με τις αποσπάσεις πολλές φορές χωρίς χρήματα, τραβώντας όλο το κουπί της φύλαξης των θαλασσίων συνόρων , δεν μιλάει κανένας.
Δεν πειράζει συνάδελφοι … φτάνει, που το γνωρίζουμε εμείς.