ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛ.Σ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΜΝΗΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟ !

Αιτιολογική έκθεση ίδρυσης νέου Αρχηγείου

Πειραιάς 15/10/2010

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και με δεδομένο την αιτιολογική έκθεση, για τη σύσταση Αρχηγείου Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής, που δημοσιοποιήθηκε μέσω του τύπου, δηλώνουμε ότι:
 

1. Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας, για την εκ μέρους της κυβέρνησης, επιλογή του μη διαλόγου, για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα, όπως η ίδρυση Αρχηγείου, χωρίς την προηγούμενη διαβούλευση με τους αρμόδιους φορείς.

2. Οποιαδήποτε διατύπωση άποψης ή συμμετοχής σε συζήτηση από την πλευρά μας, θα υπάρξει μόνο μετά την επίσημη ενημέρωση που έχουμε ζητήσει από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παπουτσή Χρήστο.
 

3. Σας παραπέμπουμε στις γραπτές προτάσεις που έχουμε καταθέσει και δημοσιοποιήσει από τις αρχές του 2010 και που αποτελούν ολοκληρωμένη άποψη για ένα νέο Λιμενικό Σώμα και είναι αποτέλεσμα ομόφωνων αποφάσεων συνεδρίων της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. και Γενικών Συνελεύσεων των Ενώσεών της.
 

4. Τέλος, για μια ακόμη φορά επαναλαμβάνουμε ότι τέσσερα Προεδρικά Διατάγματα σ'ένα χρόνο, για την εφαρμογή του αυτονόητου, είναι πάρα πολλά και ο χρόνος αυτός λειτούργησε δυσμενώς πολλαπλασιαστικά στα προηγούμενα 5,5 χρόνια, απραξίας και απαξίωσης.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΡΑΙΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ