ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞ'ΟΥΡΑΝΟΥ...ΓΕΝΟΥΣ ΘΗΛΥΚΟΥ!



Προς: peiratikoi@yahoo.gr

Το πρωί του Σαββάτου έλαβε χώρα άλλη μία διάσωση - αεροδιακομιδή από πλοίο νότια των Κυθήρων από ελικόπτερο Super Puma. Το γεγονός πέρασε απαρατήρητο από σχεδόν όλους (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων). Λογικό και μή κατακριτέο καθώς τέτοιες αποστολές είναι καθημερινό σχεδόν φαινόμενο για τα πληρώματα (Ιπταμένους - Μηχανικούς - Διασώστες Λ.Σ.) των ελικοπτέρων Super Puma.

Ωστόσο η συγκεκριμένη αποστολή είχε κάτι το ιδιαίτερο στο οποίο και θα θέλαμε να σταθούμε. Ήταν η πρώτη αποστολή στην οποία ο συγκυβερνήτης ήταν θηλυκού γένους και συγκεκριμένα η Ανθσγός (Ι) Κουσουράκη Αγαύη - Χριστίνα, και μάλιστα στην παρθενική της υπηρεσία Α/Ν στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Στην ουσία, πρόκειται για την πρώτη Έλληνα γυναίκα αεροπόρο που λαμβάνει μέρος σε επιχειρησιακή αποστολή της Πολεμικής Αεροπορίας, κάτι που αποτελεί τιμή για την 384 Μοίρα Έρευνας Διάσωσης.

Της ευχόμαστε πάντα τέτοιες επιτυχίες, να είναι μακρύς ο κατάλογος των διασωθέντων της, αν και φυσικά όλοι μας ευχόμαστε να είμαστε κι αυτή κι όλοι εμείς αχρείαστοι.
------------
σχόλιο: Καλή επιτυχία και από μας! Καλό κουράγιο και δύναμη σε όλα τα παιδιά της Μονάδας!!!!!!!