ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ κύριε πρωθυπουργέ, ΠΩΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡIΚΑΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΕΧΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΜΕΡΙΜΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ !!!

Εκτός του αδιαμφισβήτητου επιχειρήματος , πως όταν μιλάμε για Αμερικάνικη Ακτοφυλακή ΘΕΩΡΕΊΤΑΙ ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΤΑΧΥΠΛΟΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΑ ΣΚΑΦΗ-οχι...βαρκουλες του γιαλου- ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ, ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ, ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ , δεν διανοούμαι πως οι υπηρετούντες κύριε Γιώργο Παπανδρέου στην Ακτοφυλακή αυτή η σε οποιαδήποτε άλλη δεν έχουν φάρμακα-στην Μυτιλήνη κοντεύει χρόνος, που υποφέρει το προσωπικό-η γιατρούς-Κεφαλλονιά, Πρέβεζα και σε πολλές άλλες πόλεις πληρώνουν οι λιμενικοί από την τσέπη τους- η τους οφείλουν οδοιπορικά τριών ετών, νυχτερινά, πλεύσιμα, ρεπό και άλλα δεδουλευμένα ...και δεν αγοράζουν ανταλλακτικά, στολές, όπλα ,καταδυτικά εργαλεία κ.λ.π απο την τσέπη τους η δεν διακινδυνεύουν τη ζωή τους, εργαζόμενοι σε λιμάνια, όπως της Πάτρας και της Ηγουμενίτσας , χωρίς υπερσύγχρονα μηχανήματα....
Οταν μιλάμε λοιπόν για ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΄διαθέτουμε τα απαιτούμενα κονδύλια, όλα όσα χρειάζονται, για να έχουμε ευχαριστημένο και αξιόμαχο προσωπικό καί υλικοτεχνικά ΜΕΣΑ ΑΨΟΓΑ, 24ΩΡΕΣ , ΤΟ 24ΩΡΟ !!!
Ονόμασέ του και.... μπουρμπουλήθρες.
Αλλά να είναι το προσωπικό χαρούμενο, να έχει χρήματα για να ζήσει αξιοπρεπώς την οικογένειά του και να μην το ....κάνει κλωτσοσκούφι η κάθε διοίκηση Κοντοπουλαίων, Σπανασκουλαίων,Ζαμπουνάκηδων και λοιπών κουτόφραγκων σε διατατεγμένη υπηρεσία κου........ων !!!
ΚΙ ΕΜΕΊΣ ΜΑΖΊ ΣΟΥ.
ΑΛΛΙΏΤΙΚΑ,
ΑΝΤΕ ΓΙΑ.... ΚΑΝΌ
ΚΙ ΆΣΕ ΜΑΣ στην ησυχία μας, κύριε !!!
καλημέρα μαγκάκια της κακιάς ώρας !!!

Πόπη Χριστοδουλίδου.
Υ.Γ .
Αγαπητέ μου φίλε.
η ξηλώνεις το απόστημα στην διοίκηση η θα γίνονται πίσω σου και δίπλα σου , τα...όργια κι εσύ θα είσαι ο ΚΛΑΔΑΡΧΗΣ, ΔΙΧΩΣ ΚΛΑΔΟ !!!
ΦΙΛΙΚΑ !!!