ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ,Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΥΑ !!!


pros peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ


Mουτράκλες Υποχθόνιων Αποστολών ή ΒΛΑΚ-WATER SECURITY


ΑΛΊΜΟΝΟ σε αυτή τη χώρα, αλλά και στο έρμο το Λ.Σ για τους<< προστάτες>>, που τους έτυχαν. Θα υπάρξει άραγε καμιά απάντηση-εξήγηση για τα ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ-ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙΑ στα οποία μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια τα ΜΠΑΚΑΚΑΚΙΑ του Λ.Σ ?
Αν κάποτε τους έσωσαν σεισμοί-αναμπουμπούλες-πολιτικοί, τώρα, μήπως ποντάρουν στη διάλυση, στο μπάχαλο και στο χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα, που επικρατεί στο Λ.Σ ?
Δυστυχώς ΝΑΙ!!!

Αυτά βέβαια να τα βλέπουν και να τους χαίρονται τα <<κολλητάρια>> τους, στη ΔΕΜΕΜ αλλά και γενικότερα π.χ κάτι του στιλ ΚΑΡ_ _ _ _ΛΑΣ και λοιποί περαδώθες!
Μήπως, όλοι αυτοί δεν είχαν την παραμικρή ιδέα για το τί ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ τα φιλαράκια τους, εδώ και κάτι χρόνια?
Μα και βέβαια ήξεραν και πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει, αφού το είπαμε και προηγουμένως, πως, ο κ.ΑΛΛΙΜΟΝΟΣ και associates διαθέτουν πολύ καλό ΚΥΚΛΩΜΑ γνωριμιών στο Υπουργείο Σαρδέλλας και όχι μόνο...
Με την υπόθεση της ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ πού βρισκόμαστε ?
Αληθεύει ότι κάποιοι που το παίζουν άντρακλες και κομανταράδες του καθρέπτη, έχουν βάλει τους δικηγόρους τους να ισχυριστούν ότι τελικά ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΟΙ ΤΟΥ ΛΣ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΩΝΑΞΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ?
Πού φτάσαμε όμως, εκεί που, κάποιοι φώναζαν κάποτε κάποιο ΌΧΙ, κάποιοι άλλοι το <<γυρίζουν>> σε ΝΑΙ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ...!!!
Απ ότι φαίνεται ξέρετε πολύ καλά την τέχνη της απόκρυψης – παραλλαγής κ.ΑΛΛΙΜΟΝΕ μιάς και είστε πολύ ακριβοθώρητος τις τελευταίες ημέρες...
Μήπως να ζητούσαμε καμία δήλωση από κανένα κολλητάρι-συνεργάτη σας απο το Υπουργείο Σαρδέλλας ?
Πάντως να ξέρετε ότι εμείς προτιθέμεθα να αντικαταστήσουμε την παντελης, όσο και προφανής ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ, από μέρους μίας ελεεινής μειοψηφίας επίορκων Βατραχούληδων και να διατηρούμε τη φλόγα της ενημέρωσης αναμμένη μέχρις να αποδοθούν ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ.
Πάντως, το μόνο δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι ότι αναφέρονται και στιγματίζονται από κάποιους άσχετους δημοσιογράφους οι ΑΝΤΡΕΣ της ΔΥΚ του ΠΝ, οι οποίοι και σοβαροί είναι,αλλά ΚΑΙ αντικείμενο-έργο-προσφορά έχουν να παρουσιάσουν,σε πλήρη αντίθεση με τα ΚΟΚΟΡAKIA τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ...!
Μάγκες των <<ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ>>ακόμη και αν σας ανήκει όλη η πίτα, όπως φαίνεται να πιστεύετε, θα την πατήσετε μιας και δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον δίσκο...!
NA ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΑΡΔΕΛΛΑΣ…!
ΑΜΟΙΡΕ Κ.ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΑΦΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕ ΤΙ ΣΟΙ ΜΠΕΓΛΕΡΙΑ ΘΑ ΜΠΛΕΚΑΤΕ, ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ ΕΣΑΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ!!!

RAMBO ( I,II,III και βάλε!!!)