ΠΡΟΣ:PEIRATIKOΙ@YAHOO.GR
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ
ΤΗ ΔΟΞΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ, ΤΗ ΜΑΣΑ ( ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΥΡΙΩΣ) ΟΥΔΕΙΣ...!
Κύριοι αξιωματικοι του Λ.Σ, (κυρίως και οχι όλοι βεβαια), εδω και αρκετό διάστημα κόπτεσθε, κραυγάζετε και γενικώς πανικοβάλλεσθε σαν παιδί που πρόκειται να χάσει τη μανούλα του, στην ιδέα και μόνο οτι δεν θα μπορείτε να είστε αυτοκόλλητοι με τους εφοπλιστάδες μας, καλή τους ωρα, όπου και αν είναι(σε τίποτα Λονδίνα ).
Προς τι όλα αυτα, αγαπητοί κύριοι του Λ.Σ ?
Μήπως φοβάστε οτι θα χρειαστεί κάποια στιγμή να βγάλετε επιτέλους τις κάτασπρες και κολαριστές στολές και σκαρπινάκια?
Μήπως, επειδή θα πρέπει να εμφανιστείτε και σεις στα πεζοδρόμια και στο πέλαγος μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό?
Μήπως επειδή εκ των συνθηκών θα χρειαστεί να μοιραστείτε τους ίδιους φόβους- αγωνίες- κακουχίες με τους υφισταμένους σας?
Μήπως αντί να προσέρχεσθε σε τίποτα κοκταίηλ πάρτι εφοπλιστάδων, θα πρέπει να κατεβαίνετε και για τίποτα μέτρα τάξης-λαθρομετανάστες?
(Ειδικά τα σαββατοκύριακα, μιας και αφού τα πληρώνεστε, καλό θα είναι να αρχίσετε να τα δουλεύετε κι όλας).
Μήπως αντί να « νίπτετε» διαρκώς «τας χείρας σας», θα πρέπει να αρχίσετε να βάζετε και λίγο «κώλο κάτω»?
Π.χ ...ΝΤ.....-ΚΟ....... ;;;;;;
Διότι καλές, δε λέμε, οι «διάφορες ποικιλίες» ή τα σούρτα-φέρτα με τα κουπέ και τα καμπριολέ, όμως σε θέματα όπως αυτά της λαθρομετανάστευσης τα οποία μαστίζουν και κοντεύουν να βουλιάξουν τη χώρα, δεν χωράνε ερασσιτέχνες-περαστικοί και κάθε λογής άσχετοι-παρτάκηδες, οι οποίοι απλώς πετάνε μπαλάκια και όποιον πάρει ο Χάρος.
Άσχημα περνούσες στο Υπουργείο, κ.ΚΟ.....Η, όπου προσκυνούσες τους κάθε λογής ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ και εισεπραττες μια απο τα ίδια, βέβαια απο τους υποτακτικούς σου?
Τέλος παρένθεσης(Για την ώρα βέβαια, μιάς και τα εν λόγω «ΦΟΥΣΕΚΙΑ», δυστυχώς θα μας απασχολήσουν και στο μέλλον).
Αν πάλι βέβαια ισχύουν όλα αυτά, τότε εσείς έχετε και το καρπούζι και το μαχαίρι.
Γιατί δεν κάνετε καμία απο αυτές τις γραφειοκρατικές αλχημείες, τις οποίες παίζετε στα δάχτυλα και να διαχωρίσετε το προσωπικό του Λ.Σ?
Δηλαδή, όσοι θέλουν να πάνε με τους κολλαριστούς και τους εφοπλιστάδες και να ασκήσουν ναυτιλιακή πολιτική, η οποία βέβαια εννοείται οτι είναι σημαντική για την χώρα, τότε να πάνε επιτέλους.
Και όσοι επιθυμούν ενα Λ.Σ, το οποίο θα κάνει κάποια δειλά-δειλά βήματα προς την ακτοφυλακή(καμία σχέση για την ώρα!), τότε να τους αφήσουν και αυτούς να προσφέρουν στη θαλασσοδαρμένη απο παντού αυτή χώρα.
Α και για να μη ξεχνιόμαστε, αληθεύει ότι κάποιοι(και οχι όλοι, ψάξτε λίγο καλύτερα οι υπόλοιποι βρε παιδιά!), μετά την καθ όλα ευδόκιμη αποσρατεία τους «μπαινοβγαίνουν» σε διάφορες εφοπλιστικές εταιρείες?
Τυχαίο μάλλον.
ΣΟΥΛΑ