ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ Ro-Ro ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ-ΑΦΟΥ "ΠΕΤΑΞΕ" Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΚΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΕΙΣΠΡΑΞΤΕ , ΤΩΡΑ, ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΟΧΙ...









17 Sep 2010

ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ Ro-Ro ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ


Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ελευσίνας που συνήλθε την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010 μετά από πρόσκληση του Προέδρου του ΒΑΣΙΛΗ ΑΓΡΙΜΑΚΗ, παρόντος του Δημάρχου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ, συζήτησε το 2ο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης << Λήψη απόφασης επί των κινδύνων που δημιουργούνται στον οικιστικό ιστό της πόλης, από τα πλοία RO-RO στο Λιμάνι της Ελευσίνας >> και μετά από εμπεριστατωμένη συζήτηση μεταξύ των μελών του

ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ

1. Το Δημοτικό Συμβούλιο δηλώνει τη ριζική του αντίθεση στην μεταφορά των πλοίων Ro-Ro στην Ελευσίνα, τα οποία εκτός των άλλων να μεταφέρουν και εύφλεκτα φορτία, διότι θα προκύψει τεράστιος κυκλοφορικός φόρτος στην οικιστική περιοχή.

2. Απαγορεύει την κυκλοφορία των νταλικών και φορτηγών με προέλευση τα πλοία Ro-Ro από την οδό Ωκεανιδών και τους άλλους δρόμους της πόλεως.

3. Ζητά επίσης να μην χρησιμοποιηθεί η θέση ΒΛΥΧΑ χωρίς εγκεκριμένες μελέτες και εκτός των πλαισίων δημιουργίας του νέου λιμανιού.

4. Ζητά την άμεση προώθηση της κατασκευής του νέου λιμανιού στη θέση ΒΛΥΧΑ-ΠΥΡΚΑΛ ώστε να απαλλαγεί η πόλη της Ελευσίνας από την κυκλοφοριακή φόρτιση και να αποδοθούν επιτέλους οι ακτές στο Δήμο.

5. Ζητάμε από την πολιτική ηγεσία να σεβαστεί την Ελευσίνα και το Θριάσιο Πεδίο και να μην θελήσει να την μετατρέψει εκ νέου σε χώρο υποδοχής όλων των ανεπιθύμητων και ρυπογόνων δραστηριοτήτων.

---------------------------------------------------------------------------
ΣΧΟΛΙΟ.
Καλά κάνει, ο δήμαρχος ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ , κ. ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ και προστατεύει την πόλη του.
Αφου, η κ ΚΑΤΣΕΛΗ άφησε τον ΑΠΌΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ Π.Ν, ΓΙΩΡΓΟ ΡΟΙΔΗ να πετάξει εκτος ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ, ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ....ΛΥΠΗΤΕΡΗ.
ΠΟΛΎ ΣΩΣΤΑ ΦΩΝΆΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ RO-RO.
ΝΑΥΑΡΧΕ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ- ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΧΟΝΤΡΟΣΑΜΠΟΤΑΖ" ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΠΟΛΥ ΛΥΠΟΥΜΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΣΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
.
ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ.


ΠΟΠΗ ΧΡ.