ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ................


pros peiratikoi@yahoo.gr
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ



Εάν αληθεύει ότι το λιμενικό πάει στο νέο υπουργείο τότε πρόκειται
για υπαναχώρηση της κυβερνητικής πολιτικής και η επιλογή πλήρους στρατιωτικοποίησης της ναυτιλίας ΞΑΝΑ ….
Σηματοδοτώντας έτσι την επιστροφή στον αναχρονισμό και την οπισθοδρόμηση αποτελεί σοβαρή υπαναχώρηση της κυβέρνησης στις πιέσεις εφοπλιστικών κύκλων και άλλων οικονομικών παραγόντων της ναυτιλίας .
Χαμένοι φυσικά οι λιμενικοί και οι έλληνες πολίτες (έχουμε συνηθίσει να χάνουν οι πολίτες ) .
Τα συγχαρητήρια μου στην ένωση ελλήνων εφοπλιστών στην ένωση αξιωματικών του λιμενικού και στην Ποεπλς που έλαμψε όλο το τελευταίο διάστημα δια της απουσίας της Τα καταφέρατε το λιμενικό θα φύγει από το ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ και θα πάει στη παράγκα σας.
Α ρε δύσμοιρε κοσμάκη πάλι θα πληρώσεις εσύ τους καραβοπνιχτες (εφοπλιστές)να έχουν ιδιωτικούς τσάτσους ….αξιωματικαρες του λιμενικού, για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και εμείς οι μικροί να βαράμε παλαμάκια και να ασχολούμαστε με τις στολές, έτσι ναύαρχε μου.
Κύριοι ΠΟΕΠΛΣ ΠΕΑΛΣ βγείτε και πέστε, ο λιμενικός είναι στρατιωτικός - αστυνομικός - δημόσιος υπάλληλος ή τα πάντα όλα, που λέει και ο Αλεφαντος.
Ήθελα να θίξω πολλά, όπως την οικογενειοκρατία στην εισαγωγή στην σχολή αξιωματικών λιμενικού, τα προξενικά τους λιμεναρχεία, τις υπηρεσίες φιλέτο και όσα λίγα γνωρίζω από την μόλις δεκαετή υπηρεσία μου.

Ένας αγανακτισμένος λιμενικός