ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ : " ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ " ....


20/9/2010

Marinews : «Περιμένετε να δείτε το Προεδρικό Διάταγμα»
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Ζυμώσεις γίνονται στην κυβέρνηση προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο όσο αφορά, το μέλλον του υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων και Νήσων και Αλιείας. Το μπαράζ ανακοινώσεων της περασμένης εβδομάδας από την πλευρά των εφοπλιστικών Ενώσεων, του Ναυτικού Επιμελητηρίου και της ΠΝΟ, που ζητούν την επανασύσταση του πρώην υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, σίγουρα προβλημάτισε, γιατί είναι από τις λίγες φορές, που σύσσωμη η ελληνική ναυτιλιακή κοινότητα βρέθηκε ενωμένη για την επίτευξη ενός σκοπού, που στόχο έχει να διατηρήσει την ελληνική ναυτιλιακή βιομηχανία στην πρώτη θέση παγκοσμίως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Marinews.gr, κύκλοι της κυβέρνησης υπογράμμιζαν ότι το πολεμικό κλίμα που δημιουργήθηκε την περασμένη εβδομάδα ίσως ήταν πρόωρο αφού με το Προεδρικό Διάταγμα που αναμένεται να δημοσιευθεί φαίνεται ότι οι περισσότερες αρμοδιότητες για θέματα ναυτιλίας θα περιέλθουν στο νέο υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων: «Περιμένετε να δείτε το Προεδρικό Διάταγμα» επεσήμαναν οι κύκλοι της κυβέρνησης.

Αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές, που θα ενισχύουν το νέο υπουργείο με προοπτική να μεταφερθούν αργότερα όλες οι αρμοδιότητες από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.
Οψόμεθα.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ - MARINEWS