ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΛΥΒΟ Ο Β ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ . ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ;;;


Ξεκουράστηκε, ο β υπαρχηγός στη ΛΕΣΒΟ και συγκεκριμένα, στο Μόλυβο, αφού, με αφορμή την REGGATA έκανε εκεί διακοπές, μετά της συζύγου του και επιστρέφει απόψε η αύριο.
Όμως ,επειδή ο κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΛΗΣ προορίζεται από κάποιους αρμόδιους. , κατά πληροφορίες , για την πιο ¨"χρυσοκεντημένη" πολυθρόνα του Λ.Σ-ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΆΝΩ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΉ ΠΑΡΕΞΗΓΉΣΕΩΝ ,ΠΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ-αναρωτιέμαι αν μερίμνησε, για να ....σκύψει με φροντίδα στα προβλήματα του προσωπικού του Λ.Σ, εκεί, στην παραμεθόριο.
Εύχομαι να το έπραξε, αν και δεν μου τόπε το αετόπουλο μου ....
Αλλά τα μεταξωτά ...... θέλουν και επί...... ...... !!!
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ Η ΘΑΡΡΕΙΣ, ΠΩΣ, ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚΆΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΣ, ΤΟΤΕ, ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ, ΜΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ !!!

Αλλά , σας καταλαβαίνω, στο ....αρμα ΡΕΝΤΖΕΠΕΡΗ-ΜΠΟΥΣΙΟΥ,
σφιχτά δεμένοι όλοι εσείς , δεν μάθατε, , παρα μόνο, να ασχολείστε με την...πάρτη σας και με την ¨παρεούλᨨ σας, τους σπιούνους και τους γλείφτες σας.
ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ, ΟΙ ΘΕΣΟΥΛΕΣ, ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ !!!
Στο λεξικό,-το έχω ξαναγράψει κι είναι βαθειά πεποίθησή μου και λυπάμαι , που, είσθε όλοι ίδιοι-στη λέξη ΝΤΡΟΠΗ υπάρχουν οι φωτογραφίες όλων σας.
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ Λ.Σ.
ΓΙΑΤΙ, ΕΣΕΙΣ ,ΕΙΣΘΕ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ !!!
ΦΙΛΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΑΡΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΙΚΡΙΝΑ !!!

ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ