ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΑΦΗΣΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΟΥ... ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!


Και θέλει να μας πείσει η κυβέρνηση πως η έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας έγινε για φορδιαφυγή;
Δεν είδα όμως τόσους μήνες να περνούν -ούτε απ' όξω- από κάποια... άλλα "συνδικάτα (οικονομικού) εγκλήματος", κάποιες εταιρείες και παρα-εταιρείες δηλαδή, που καταγγέλλουμε τόσους μήνες από το πειρατικό για φοροδιαφυγή και όχι μόνο... Εκεί κοντά στα γραφεια της ΠΝΟ είναι οι κλέφτες, λίγο πιο κάτω, λίγο πιο πάνω κι αν η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί της, θέλανε να κάνουνε κανέναν πραγματικό έλεγχο σε αυτούς τους φοροκλέφτες και φεσατζήδες της κοινωνίας, θα βρίσκανε λεφτά όχι για το δάνειο το Σεπτέμβρη και τη διάσωση της χώρας, αλλά για να ζήσουν αξιοπρεπώς και τα δισέγγονα μας.

Αλλά βλέπετε, θέλουν να πατάξουν όχι τη φοροδιαφυγή, αλλά κάθε είδος αντίδρασης των εργαζομένων και δη των αγωνιστών ναυτικών και άρχισαν τους εκφοβισμούς από τα συνδικάτα τους.... Ευγέ !!! Θα μείνετε στην ιστορία για όλα αυτά που κάνετε.Γιατί αυτή ειδικά την εποχή τέτοιου είδους έλεγχοι ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΡΓΗ! 

Καλό απόγευμα!

Χάρης Μπόλκας