ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ο ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


Αν Ιωάννα μου, μιλάμε για τον ίδιο ραδιοφωνικό Γκέμπελς, θα πρέπει να προσθέσω πως ο κατάπτυστος αυτός "δημοσιογράφος", φαίνεται πως έχει εμμονή με το στρατό, καθώς στις 5 Μαϊου λίγες ώρες μετά τις ογκώδεις διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας (υπολογίζεται πως συμμετείχαν κάπου 200.000 κόσμος) και τα θλιβερά γεγονότα στη Μαρφίν, ρωτούσε επίμονα τον στρατιωτικό συντάκτη του σταθμού του, αν ο στρατός ετοιμάζεται (;) να βγει στους δρόμους για να επαναφέρει την τάξη.
40 χρόνια πριν θα έπρεπε να ζει, χρυσή καριέρα θα έκανε στην χούντα... αλλά κι αυτόν θα τον κρίνει η ιστορία, όπως κρίνονται στις μέρες μας όσοι προσκύνησαν, τότε τους απριλιανούς.

Και να σκεφτεί κανείς πως ο Έλληνας Γκέμπελς κατά τα άλλα, ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. Τα συμπεράσματα δικά σας!

Χάρης Μπόλκας