
Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Πειραιά, κ Καλλιόπη Βαρδάκη διέταξε την διενέργεια Προκαταρκτικής Έρευνας για την αναζήτηση τυχόν ευθυνών λιμενικών και αστυνομικών για την μη εφαρμογή της δικαστικής απόφασης, που είχε κρίνει ως παράνομη και καταχρηστική την 24ωρη απεργία της ΠΕΜΕΝ και του ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, στο πρώτο λιμάνι της χώρας !!!
Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑΣ ΕΊΧΕ ΣΤΕΊΛΕΙ ΔΎΟ ΈΓΓΡΑΦΑ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΌ λιμεναρχείο ΠΕΙΡΑΙΆ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΉ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ.
Ναι, μέν, αλλά !!!
Έχω την αίσθηση πως από την μια, οι ακτοπλόοι εφοπλιστές και από την άλλη, κάποια παπαγαλάκια σε κανάλια πίεσαν και πιέζουν για την ποινικοποίηση απεργιών κ.λ.π .
ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ !!!
Αλλά, όπως και να το δούμε, το θέμα, έλεος...
ΟΥΤΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, ΟΥΤΕ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ , ΟΥΤΕ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΕ 2.500 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ , ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
ΕΡΩΤΩ ΕΥΘΕΩΣ, ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΣΟΒΑΡΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ, ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Επομένως , μην γελιόμαστε.
ΟΥΤΕ ΤΟ Λ.Σ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ Η ΕΛ.ΑΣ....
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
Αυτα είναι παράλογα πράγματα ...
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ...
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ , ΟΤΑΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ Κ.Λ.Π , ΕΞΩ Η ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ;;;;;
ΑΥΤΑ....
ΠΟΠΗ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ