ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ : ΕΝΑ ΤΡΕΝΑΚΙ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με επιτυχία στέφθηκαν τα εγκαίνια του Τουριστικού Τρένου Πειραιά που πραγματοποιήθηκαν, την Πέμπτη 24 Ιουνίου, μπροστά στο εκθεσιακό κέντρο του ΟΛΠ, όπου είναι και η αφετηρία του.
Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν οι Πρόεδροι κ.κ. Γ. Κασιμάτης, Β. Κορκίδης και Δ. Αρμενάκης.


Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Γ. κ. Ζησιμάτος αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, έκανε μια σύντομη αναδρομή στην πορεία της σημαντικής πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς και τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν προκειμένου να υλοποιηθεί η ιδέα του τρένου, το οποίο συνδέει το terminal των κρουαζιεροπλοίων με το εμπορικό κέντρο της πόλης, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά και τα αξιοθέατα του Πειραιά και στόχο έχει την ανάδειξη της πόλης ως ένα μεγάλο, δημοφιλή και ελκυστικό προορισμό επισκεπτών και τουριστών με την παράλληλη ενίσχυση της πειραϊκής επιχειρηματικότητας.

Δράττοντας την ευκαιρία, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα αναζήτησης στρατηγικών συμμαχιών, εστιάζοντας στην υποχρέωση που έχει ο πνευματικός, εμπορικός και πολιτικός κόσμος της πόλης να μπει σύσσωμος μπροστά και να οδηγήσει από κοινού την κοινωνία στην πλήρη ανατροπή και από την απαξίωση και τον μαρασμό, στην επιτυχία και στην ανάπτυξη.
Τέλος, τονίζοντας ότι η επιτυχία του συγκεκριμένου έργου είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και συνεργασίας, ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν και συμμετείχαν για να γίνει πραγματικότητα αυτή η πρωτοβουλία, τονίζοντας ότι τέτοιου είδους συνεργασίες θα δείξουν τον δρόμο της επιτυχίας και της ανάπτυξης στον Πειραιά και ευχήθηκε καλές και γεμάτες διαδρομές με επισκέπτες που θα φεύγουν από την πόλη μας με πλούσιες και θετικές αναμνήσεις.
-------------------------------------------------------------------------------
σχολιο.
επιτέλους ξύπνησαν οι έμποροι του Πειραιά και ο σύλλογός τους.

ποπη χρ.